Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ενα 15λεπτο ήταν αρκετό για τη Φράιμπουργκ (2-1)

Ενα 15λεπτο ήταν αρκετό για τη Φράιμπουργκ (2-1)

Η Φράιμπουργκ επικράτησε (2-1) της Κάραμπαγκ και μπήκε με το δεξί στον όμιλο του Ολυμπιακού. Άλωσε το Old Trafford η Σοσιεδάδ, 1-0 τη Γιουνάιτεντ.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την περιπέτειά της στους ομίλους του Europa League η Φράιμπουργκ. Η γερμανική ομάδα επικράτησε (2-1) της Κάραμπαγκ, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί στην αναμέτρηση.

Το σύνολο του Κρίστιαν Τριχ χρειάστηκε μόλις 15 λεπτά για να κάνει ποδαρικό με το… δεξί στον όμιλο που βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, καθαρίζοντας την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν από το πρώτο 15λεπτο του αγώνα.

Μόλις στο 6ο λεπτό, οι Γερμανοί κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπαϊράμνοφ στον Γκούντερ. Ο Γκρίφο ανέλαβε την εκτέλεση, γράφοντας το 1-0. Η Φράιμπουργκ συνέχισε με το πόδι στο… γκάζι και στο 15’ ο Έγκεσταϊν βρήκε τον Ντόαν και αυτός έγραψε το 2-0 με ωραίο σουτ.

Με τα λεπτά να περνούν, η Κάραμπαγκ άρχισε να παίρνει μέτρα στο χορτάρι του Stade Europa-Park. Κάπως έτσι, στο 39’, μείωσε με τον Βέσοβιτς, ο οποίος και έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στο δεύτερο ημίχρονο να… τσιμπήσουν τον βαθμό, έχασαν ευκαιρίες, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να στείλουν ξανά την μπάλα στα δίχτυα της Φράιμπουργκ. Ετσι, οι Γερμανοί πήραν το τρίποντο και στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Σόκαρε τη Γιουνάιτεντ η Σοσιεδάδ:

Εκλεισε το… σπίτι της Γιουνάιτεντ η Σοσιεδάδ! Οι Βάσκοι έκαναν τρομερό διπλό (0-1) στο Old Trafford, σοκάροντας το σύνολο του Ερικ Τεν Χαγκ.

Στο 14ο λεπτό ο Ρονάλντο δεν μπόρεσε να πλασάρει από ιδανικό σημείο, ενώ στο 15΄ο Κούμπο έκανε το γύρισμα, αλλά η μπάλα πέρασε απ’ όλους.

Στο 22ο λεπτό ο Μερίνο έκοψε σωτήρια το σουτ του Φρεντ, ενώ στο 26’ ο Ρεμίρο είπε όχι σε σουτ του Άντονι. Στο 36ο λεπτό ο Ρονάλντο σκόραρε με κεφαλιά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε και στο 46’ η κεφαλιά του Πορτογάλου σούπερ σταρ έφυγε μόλις έξω.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τη Γιουνάιτεντ. Στο 56’ ο Λισάντρο Μαρτίνες έκανε πέναλτι (χέρι) και ο Μπράις Μέντεθ το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1.

Οι κόκκινοι διάβολοι πίεσαν για την ισοφάριση και στο 76’, ο Ρεμίρο έπεσε κι έσωσε μετά από σουτ του Κασεμίρο. Η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς την εστία της Σοσιεδάδ και οι Βάσκοι έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από το Μάντσεστερ.

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Νταλότ (46’ Λισάντρο Μαρτίνες), Μαγκουάιρ, Λίντελεφ, Μαλάσια (83’ ΜακΝίλ), Φρεντ, Κασεμίρο, Έρικσεν (46’ Φερνάντες), Άντονι (70’ Σάντσο), Ελάνγκα (70’ Γκαρνάτσο), Ρονάλντο

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Μουνιόθ, Πατσέκο, Ελουστόνδο, Γοροσαμπέλ (84’ Σόλα), Θουμπιμένδι, Μπράις Μέντεθ (84’ Τουριέντες), Μερίνο, Κούμπο (77’ Μπαρενετσέα), Σίλβα (65’ Τσο), Σαντίκ (46’ Σέρλοθ)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

5ος όμιλος
Ομόνοια-Σερίφ Τίρασπολ        0-3
(2΄ Ακανμπί, 55΄ πεν. Ατιεμβέν, 76΄ Ντιόπ)

Μάντσεστερ Γ.-Σοσιεδάδ        0-1
(59΄ πεν. Μέντες)

6ος όμιλος
Στουρμ Γκρατς-Μίντιλαντ       1-0
(8΄ Εμέγκα)

Λάτσιο-Φέγενορντ              4-2
(4΄ Λ. Αλμπέρτο, 8΄ Φ. Άντερσον, 28΄, 63΄ Βεσίνο – 69΄ πεν. Χιμένες, 88΄ Ιντρίσι)

7ος όμιλος
Φράιμπουργκ-Καραμπάχ          2-1
(7΄ πεν. Γκρίφο, 15΄ Ντόαν – 39΄ Βέσοβιτς)

Ναντ-Ολυμπιακός               2-1
(32΄ Μοχάμεντ, 90΄+3 Γκεσάντ – 51΄ αυτ. Μουτουσαμί)

8ος όμιλος
Φερεντσβάρος-Τραμπζονσπόρ     3-2
(5΄, 44΄ πεν. Νγκουέν, 29΄ Τραορέ – 39΄ Γκόμες, 71΄ Μποζόκ)

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024