Σε μια περιοχή όπου μεγάλη μερίδα των κατοίκων είναι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, και που είναι η έδρα του ΓΕΕΘΑ, το μόνο που δεν θα περίμενε να δει κανείς ήταν οι σημαίες του ψευδοκράτους των Τουρκοκυπρίων και της Αλβανίας.
Κι όμως, αυτό συνέβη -όπως μεταδόθηκε σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ- με τα έκπληκτα μάτια των κατοίκων του Παπάγου να βλέπουν τις δυο σημαίες αναρτημένες στην πρόσοψη σπιτιού.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το σπίτι δεν είναι εγκαταλελειμμένο, και οι κάτοικοι ενημέρωσαν την Αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο και κατέγραψε το περιστατικό.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως λίγο αργότερα, όταν οι αστυνομικοί είχαν φύγει, κάτοικοι της περιοχής μπήκαν στην αυλή του σπιτιού και κατέβασαν τις δυο σημαίες.
Αρκετοί έκαναν λόγο για απόπειρα προβοκάτσιας, ενώ αναμένεται η συνέχεια του θέματος τα επόμενα 24ωρα.
Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, στο σπίτι φέρεται να διαμένει ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής αγνώστων λοιπών στοιχείων.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.