Στιγμές τρόμου έζησαν το βράδυ της Τετάρτης τρεις 14χρονοι που είχαν βγει για βόλτα στην Κηφισιά, όταν τρεις άλλοι ανήλικοι τους πλησίασαν με την απειλή μαχαιριού και τους πήραν τα κινητά τους τηλέφωνα και 10 ευρώ που είχαν και έφυγαν τρέχοντας.
Λίγη ώρα μετά πέρασε από την περιοχή περιπολικό το οποίο σταμάτησαν οι τρεις μαθητές όπου ανέφεραν το περιστατικό και ξεκίνησαν οι αστυνομικοί τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Παράλληλα, ο ένας 14χρονος κάλεσε τον πατέρα του από το κινητό αστυνομικού και τον ενημέρωσε για το περιστατικό.
Ο πατέρας που είχε στο κινητό του εφαρμογή μπόρεσε να εντοπίσει το στίγμα του κινητού του παιδιού του και να το αναφέρει στους αστυνομικούς.
Εκείνοι πηγαίνουν στην οδό Μακεδονίας και βλέπουν τους ανήλικους δράστες και τους καταδιώκουν πεζή. Ωστόσο οι τρεις δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν αλλά πέταξαν το κινητό τηλέφωνο το οποίο οι αστυνομικοί το μετέφεραν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής