Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπέττυ Μαγγίρα: «Σπάει» τη σιωπή της για την κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου

Μπέττυ Μαγγίρα: «Σπάει» τη σιωπή της για την κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου

«Δεν μπορώ να πάω στην εκπομπή της, ούτε να έρθει εκείνη στη δική μου», τονίζει η παρουσιάστρια

Για το νέο τηλεοπτικό τοπίο και πώς αυτό διαμορφώνεται μετά τις αλλαγές που έγιναν στις εκπομπές, μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια του «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» αναφέρθηκε στην κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021 όταν στο πλατό σχολιάστηκε το ταξίδι της παρουσιάστριας του «Super Κατερίνα» στο Παρίσι.

«Είχαμε και πέρσι ανταγωνισμό, ίσως φέτος μεγάλωσε ένα τσικ ακόμη, τώρα που η Φαίη και ο Γιώργος χωρίστηκαν. Ο ανταγωνισμός μας κάνει καλύτερους. Λαμβάνω κυρίως θετικά μηνύματα, αλλά δεν παύουν να υπάρχουν και τα αρνητικά που μπορεί να μη συμφωνούν μαζί σου, να σε βρίζουν να σου εύχονται άσχημα πράγματα. Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι έξω», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Όσο για την κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν είχα καμία παρεξήγηση με την Κατερίνα Καινούργιου. Δεν ξέρω αν είχε εκείνη μαζί μου, ή αν το πήρε στραβά, οτιδήποτε. Ούτε έχω κάποιο θέμα μαζί της. Δεν μπορώ να πάω στην εκπομπή της εκ των πραγμάτων, ούτε να έρθει εκείνη στη δική μου. Τώρα αν συνεννοηθούμε να δώσει μια συνέντευξη η μία στην άλλη, όλα γίνονται στην ελληνική τηλεόραση».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Πώς δημιουργήθηκε η παρεξήγηση

Τον Νοέμβριο του 2021 η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από το τρέιλερ του «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» σατίρισε το ταξίδι της Κατερίνας Καινούργιου στο Παρίσι.

Η παρουσιάστρια είχε εμφανιστεί μαζί με τους συνεργάτες της στο Παρίσι. Εκείνοι την αποκαλούσαν «κυρία» ευχαριστώντας την που τους πήρε μαζί της στην πόλη του φωτός με την ίδια να απαντά «αυτό είναι το καλό του να βρίσκεσαι στη δούλεψη μιας πελούσιας».

Η Κατερίνα Καινούργιου εκείνες τις ημέρες βρισκόταν στην γαλλική πρωτεύουσα με τις φίλες της και δεν είχε βρει καθόλου χιουμοριστικό το συγκεκριμένο τρέιλερ.

Μάλιστα, δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της γράφοντας στον λογαριασμό της στο Twitter: «Mικρότητα…. Εμπάθεια… Κακό χιούμορ; Για άλλη μια φορά χτύπημα κάτω από τη ζώνη! Θλίψη και πάλι θλίψη».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024