Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γαλλία: Δύο νεκροί από αστυνομικά πυρά στη Νίκαια και τη Ρεν

Γαλλία: Δύο νεκροί από αστυνομικά πυρά στη Νίκαια και τη Ρεν

Ένας άνδρας έπεσε νεκρός στη Νίκαια, μια γυναίκα στη Ρεν.

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν από αστυνομικά πυρά στη Γαλλία μέσα σε 24 ώρες, καθώς αρνήθηκαν να υπακούσουν στις εντολές των αστυνομικών.

Στη μία περίπτωση κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, ενώ στην άλλη σε μια επιχείρηση για την εξάρθρωση σπείρας διακίνησης ναρκωτικών.

Στη Νίκαια, ο οδηγός ενός κλεμμένου αυτοκινήτου, τυνησιακής υπηκοότητας, έχασε τη ζωή του σήμερα. Σύμφωνα με την αστυνομία, εντοπίστηκε από άνδρες της τροχαίας ενώ έκανε «επικίνδυνα ζιγκ-ζαγκ» σε έναν αυτοκινητόδρομο.

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν το όχημα το οποίο, όταν έπεσε σε κίνηση, έκανε στροφή 180 μοιρών, βρέθηκε αντιμέτωπο με το περιπολικό και προσέκρουσε επάνω του «κατ’ επανάληψη». Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά. Ένας αστυνομικός πυροβόλησε μία φορά και ο οδηγός σκοτώθηκε επί τόπου.

Λίγες ώρες νωρίτερα, μια 22χρονη σκοτώθηκε και ένας 26χρονος τραυματίστηκε στη Ρεν, στη βορειοδυτική Γαλλία. Γύρω στη 1 τα ξημερώματα, τοπική ώρα, ένας αστυνομικός πυροβόλησε μία φορά με το υπηρεσιακό περίστροφό του τη στιγμή που συνάδελφοί του έκαναν έλεγχο σε ένα αυτοκίνητο στο πλαίσιο μιας έρευνας για ναρκωτικά, ανέφερε ο εισαγγελέας της Ρεν, Φιλίπ Αστρίκ.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που ήταν γνωστός στις αρχές για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, χτυπήθηκε στο χέρι. Η σφαίρα εξοστρακίστηκε και χτύπησε τη συνεπιβάτιδά του, η οποία σκοτώθηκε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024