Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πέντε (εξαιρετικές) ξένες σειρές για να μπει καλά ο Σεπτέμβρης

Πέντε (εξαιρετικές) ξένες σειρές για να μπει καλά ο Σεπτέμβρης

Η νέα τηλεοπτική σεζόν επιτέλους έφτασε

Τώρα που σιγά-σιγά ξεπερνάς το γεγονός ότι το καλοκαίρι τέλειωσε, καιρός να υποδεχτείς το φθινόπωρο ακριβώς όπως του αναλογεί: με cocooning και ποιοτική τηλεοπτική ψυχαγωγία. Άλλωστε, βρισκόμαστε ακριβώς στην εποχή που νέες σειρές κάνουν την πρεμιέρα τους και αγαπημένες παραγωγές επιστρέφουν με καινούργιους, συναρπαστικούς κύκλους. Ακολουθούν οι πέντε που ξεχωρίσαμε.

New Amsterdam: Ιατρικό δράμα, όπως το ξέρουμε και το αγαπάμε

Περί τίνος πρόκειται: Η αγαπημένη δραματική σειρά επιστρέφει για πέμπτη – και τελευταία – σεζόν, με ακόμα περισσότερες συγκλονιστικές ιστορίες από τον κόσμο της δημόσιας υγείας.

Γιατί να τη δεις:

Έχοντας αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, η σειρά του NBC που βασίστηκε στην αυτοβιογραφία του (απολύτως πραγματικού) Δρ. Έρικ Μανχάιμερ με τίτλο «Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital» δεν διστάζει να αγγίξει ορισμένα από τα πιο δύσκολα ζητήματα που αντιμετωπίζουν γιατροί και ασθενείς, καθώς αντιμετωπίζουν ένα σύστημα υγείας γεμάτο καλές προθέσεις, αλλά και απολύτως υπαρκτά εμπόδια. Για άλλη μια χρονιά, ο πρωταγωνιστής Δρ. Μαξ Γκούντγουιν επιχειρεί να βρει τρόπο να προσφέρει στους ασθενείς του την φροντίδα που τους αξίζει. Θα μπορέσει να κάνει πράξη το μότο του «Πώς μπορώ να βοηθήσω;», μέσα σε ένα σύστημα που καταρρέει από πάγια και απρόοπτα προβλήματα και κόντρα στην ανισότητα και την αδικία που το διατρέχει;

Πότε και πού θα το παρακολουθήσεις:

Από την Πέμπτη 22/9 στις 22.00, αμέσως μετά την πρεμιέρα του 5ου κύκλου στις ΗΠΑ, στο COSMOTE SERIES HD. Σε περίπτωση που δεν έχεις παρακολουθήσει το New Amsterdam, ή θες να κάνεις μια καλή επανάληψη, ανήμερα της πρεμιέρας της νέας σεζόν που έρχεται στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV θα βρεις στο μενού της και τους προηγούμενους 4 κύκλους..

This England: Μια ματιά στα παρασκήνια της πανδημικής Βρετανίας

Περί τίνος πρόκειται: Η αληθινή ιστορία της διαχείρισης του πρώτου κύματος της πανδημίας από την κυβέρνηση Μπόρις Τζόνσον, μέσα από μοναδικές ερμηνείες.

Γιατί να τη δεις: Δεν περιμέναμε ότι ο οσκαρικός Κένεθ Μπράνα θα μπορούσε να μεταμορφωθεί σε τόσο πιστό σωσία του απερχόμενου βρετανού πρωθυπουργού – κι όμως κάναμε λάθος. Μαζί με πολλούς ακόμη ταλαντούχους ηθοποιούς, μας μεταφέρει την 100% πραγματική ιστορία των αμφιλεγόμενων πολιτικών επιλογών της πρώτης περιόδου της συνύπαρξης των Βρετανών με την Covid-19, όπως προέκυψε μέσα από μαρτυρίες ανθρώπων της Downing Street, του Υπουργείου Υγείας και της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Ομάδας για Έκτακτες Καταστάσεις, αλλά και των γιατρών, των ασθενών και των επιστημόνων που επηρεάστηκαν από αυτές. Μπορείς να σκεφτείς κάτι πιο συναρπαστικό από μια ματιά στα παρασκήνια μιας από τις πιο αλλόκοτες περιόδους της σύγχρονης ανθρώπινης ιστορίας;

Πότε και πού θα το παρακολουθήσεις: Όλα τα επεισόδια θα προβληθούν αμέσως μετά την πρεμιέρα στη Μεγάλη Βρετανία, την Πέμπτη 22/9 στο COSMOTE TV PLUS.

Αmerican Gigolo: Ένα σενάριο-θρύλος σε νέες περιπέτειες

Περί τίνος πρόκειται: Η τηλεοπτική διασκευή της θρυλικής ταινίας φέρνει το αστυνομικό μυστήριο στην οθόνη σου.

Γιατί να τη δεις: Ο Τζον Μπέρνθαλ που τον έχεις δει στο King Richard, το Ford v Ferrari ή το The Walking Dead αναλαμβάνει να δώσει νέα πνοή στον ρόλο που έχει ταυτιστεί στο μυαλό μας με τον Ρίτσαρντ Γκιρ . Το σενάριο μοιάζει να κινείται κοντά στο original, με μια όχι και τόσο μικρή διαφορά. Ο πρώην συνοδός προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του όχι για να αποφύγει τη φυλακή, αλλά για να «καθαρίσει» το όνομά του, έχοντας μόλις αποφυλακιστεί έπειτα από 15 χρόνια άδικης κράτησης. Πέρα από την επίλυση του μυστηρίου, η σειρά αναμένεται να εστιάσει και στην προσπάθεια του πρωταγωνιστή να διαπραγματευτεί το παρελθόν του, αλλά και την περίπλοκη σχέση του με την πρώην σύντροφό του, την μητέρα του και εκείνους που τον πρόδωσαν.

Πού και πότε θα την παρακολουθήσεις: Αμέσως μετά τις ΗΠΑ, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, στο COSMOTE TV PLUS.

The Good Fight: Συναρπαστικό, ανατρεπτικό, γοητευτικό πολιτικό δράμα

Περί τίνος πρόκειται: Το φινάλε μιας εκπληκτικής σειράς που θα θέλαμε να μην στηρίζεται σε αληθινά γεγονότα

Γιατί να τη δεις: Αν ανήκεις στον διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό των ορκισμένων fan της σειράς, δεν περιμένεις την οποιαδήποτε σύσταση – το μόνο που θες είναι μια ημερομηνία. Σε περίπτωση, πάλι, που δεν έχεις βυθιστεί ακόμη στον συναρπαστικό κόσμο της, έχεις ακόμη μια σεζόν για να καταλάβεις τι έχανες τόσα χρόνια. Το The Good Fight δεν δίστασε ποτέ να αναμετρηθεί με τα πιο αμφιλεγόμενα γεγονότα που σημάδεψαν την Αμερική των τελευταίων ετών, αλλά και με τις σοκαριστικές αντιθέσεις μιας κοινωνίας που, όσο περισσότερο την κοιτάζεις, τόσο πιο περίπλοκη αποδεικνύεται. Όμως δεν είναι αυτό που την κάνει πραγματικά να ξεχωρίζει: η εναλλαγή των σκληρών θεμάτων με την ανάλαφρη, διασκεδαστική και επεξηγηματική παρουσίαση δυσνόητων πολιτικών και νομικών θεμάτων ανήκει επίσης στους σημαντικότερους παράγοντες που κάνουν τους θεατές να συντονίζονται διαρκώς στα τεκταινόμενα στο εσωτερικό της δικηγορικής εταιρείας.

Πότε και πού θα την παρακολουθήσεις: Αμέσως μετά τις ΗΠΑ, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 22.00 στο COSMOTE SERIES HD. Κι αν έχεις αφήσει κενά ή έχεις κάνεις το λάθος να μη βάλεις το The Good Fight στο τηλεοπτικό σου μενού, σπεύσε να παρακολουθήσεις τους προηγούμενους κύκλους που ανήμερα τις πρεμιέρας θα διατεθούν στην COSMOTE TV.

The Thief, His Wife and the Canoe: Απίστευτη κι όμως αληθινή ιστορία ασφαλιστικής τρέλας

Περί τίνος πρόκειται: Η πραγματική ιστορία ενός ζευγαριού που επιχείρησε να εξαπατήσει την ασφαλιστική του εταιρεία, με έναν… όχι και τόσο επιτυχημένο τρόπο.

Γιατί να τη δεις: Γιατί ίσως θυμάσαι αυτή την απίστευτη είδηση, από το μακρινό 2002, όταν ο Τζον Ντάργουιν χάθηκε… κωπηλατώντας το κανό του, σε μια ακτή της Βρετανίας, μόνο και μόνο για να αποδειχθεί ότι από την πρώτη στιγμή κρυβόταν σε ένα δωμάτιο κρυμμένο πίσω από τη ντουλάπα του σπιτιού του. Η τραγελαφική ιστορία μεταφέρεται στη μικρή οθόνη σε μια σειρά που ακροβατεί αριστοτεχνικά μεταξύ κωμωδίας και δράματος, σκιαγραφώντας ένα πραγματικά παράξενο ζευγάρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζον εξακολουθεί να ζει μια ζωή που ξεπερνά κάθε φαντασία.

Πότε και πού θα την παρακολουθήσεις: Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 22.00, στο COSMOTE SERIES HD.

Βάλε τις σειρές σου σε πρόγραμμα

Δεν σε βολεύουν οι μέρες και οι ώρες προβολής; Ευτυχώς για ‘σένα, δε ζούμε στον Μεσαίωνα και κάθε νέο επεισόδιο των σειρών, αμέσως μετά την προβολή του στοCOSMOTE SERIES HD, θα είναι διαθέσιμο on demand στην  COSMOTE TV, για θέαση όποια στιγμή το επιλέξεις.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024