Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρόδος: Έτσι σκότωσαν τον 46χρονο εργολάβο - Τα θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι

Ρόδος: Έτσι σκότωσαν τον 46χρονο εργολάβο – Τα θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι

Κατηγορούμενοι για τον τραγικό θάνατο του εργολάβου είναι ο 53χρονος Ροδίτης επιχειρηματίας και ο 20χρονος γιος του, ενώ τα αίτια φέρονται να είναι οικονομικά

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως σχετικά με το έγκλημα στη Ρόδο και αφορά στο θάνατο του 46χρονου αλβανικής καταγωγής εργολάβου, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, που εντοπίστηκε χθες το πρωί νεκρός, σε περιοχή μεταξύ Ψίνθου και Αφάντου.

Κατηγορούμενοι για τον τραγικό θάνατο του εργολάβου είναι ο 53χρονος Ροδίτης επιχειρηματίας και ο 20χρονος γιος του, ενώ τα αίτια φέρονται να είναι οικονομικά και συγκεκριμένα, χρηματικό ποσό αρκετών χιλιάδων ευρώ, το οποίο φέρεται να οφείλει ο 53χρονος για δουλειές που του είχε κάνει στην επιχείρησή του το 2019, ο 46χρονος.

Δύο χτυπήματα στο κεφάλι έφεραν το μοιραίο

Σε δύο ισχυρά χτυπήματα που φέρει στο κεφάλι, αποδίδεται ο θάνατος του 46χρονου, σύμφωνα με πληροφορίες από υην ιστοσελίδα rodiaki.gr,  ενώ το σχοινί που βρέθηκε φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκε για την ακινητοποίησή του.

Από την εξέταση που έγινε στη σορό του εργολάβου από τον ιατροδικαστή κ. Παναγιώτη Κοτρέτσο, διαπιστώθηκαν δύο χτυπήματα στο κεφάλι από τα οποία προκλήθηκαν κακώσεις.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, από τα τραύματα αυτά, επήλθε ο θάνατος του 46χρονου αλλοδαπού.

Πάντως άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι έχει μεσολαβήσει χρονικό διάστημα περίπου δέκα ημερών, από το συμβάν, και η σήψη στο σώμα του άτυχου εργολάβου ίσως και να έχει αλλοιώσει ή «εξαφανίσει» και άλλα στοιχεία που μπορεί να υπήρχαν εκεί.

Μετά από συστηματική, διεξοδική και καλά οργανωμένη προσπάθεια, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου κατάφεραν όχι μόνο να οδηγηθούν στους δράστες της δολοφονίας του 46χρονου αλλοδαπού, αλλά και να αποσπάσουν τις ομολογίες τους.

Ωστόσο, πατέρας και γιος, προανακριτικά τουλάχιστον, δηλώνουν ότι επρόκειτο για ατύχημα αφού όπως είπαν, προηγήθηκε επεισόδιο με τον 46χρονο Αλβανό, ο οποίος σε κατάσταση μέθης φέρεται να επιτέθηκε στον 20χρονο. Στην προσπάθειά του να σώσει το παιδί του, δηλαδή να αμυνθεί, ο 53χρονος μπήκε στη μέση και τον χτύπησε.

«Προμελετημένη η δολοφονία» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του εργολάβου

Μιλώντας για το συμβάν ο δικηγόρος της οικογένειας του 46χρονου επιχειρηματία υποστήριξε ότι πρόκειται για προμελετημένο έγκλημα.

«Τελικά, από ό, τι φαίνεται χθες το βράδυ ομολόγησε ο δράστης, οι δράστες μάλλον, γιατί ήταν πατέρας και γιος… απ’ ό, τι φαίνεται από τα μέχρι σήμερα δεδομένα μαζί σχεδίασαν και εκτέλεσαν αυτό το φρικτό έγκλημα. Ο λόγος είναι πραγματικά ταπεινός… εις εκ των δραστών όφειλε, 100.000 ευρώ στον δολοφονηθέντα… από κοινού του έφεραν χτυπήματα στο κεφάλι…» υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος κ. Μηνάς Τσέρκης.

«Οι πληροφορίες μου επίσης λένε, γιατί επαναλαμβάνω επίσημα δεν μπορώ να το πω ακόμα, γιατί δεν έχουμε πάρει αντίγραφα της δικογραφίας, ότι χρησιμοποιήθηκε και κάποιο σπρέι αναισθησίας. Όλα αυτά δείχνουν ότι μιλάμε για ένα έγκλημα σίγουρα προμελετημένο» συμπλήρωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου ο κ. Τσέρκης.

«Εμείς αναμένουμε πότε θα κατέβει η δικογραφία στο δικαστήριο προκειμένου να δηλώσουμε την παράσταση για την υποστήριξη της κατηγορίας για την σύζυγο, τον αδερφό, τα τρία ανήλικα τέκνα του και την μητέρα του, η οποία και αυτή αντιλαμβάνεστε πως βιώνουν όλοι τους αυτό το τραγικό συμβάν» συμπλήρωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Βαριές διώξεις

Πατέρας και γιος, μετά τα εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν σε βάρος τους, προσήχθησαν συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους κ. Άκη Δημητριάδη, Δημήτρη Δημητριάδη και Δημήτρη Βερβέρη, ενώπιον της εισαγγελέως όπου και τους έγιναν γνωστές οι «βαριές» διώξεις που τους βαραίνουν.

Στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στην ανάκριση από όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στις 10 Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε συνεχίζεται η κράτηση τους.

Από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου ασκήθηκε εις βάρος των δύο κατηγορουμένων ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024