Θεσσαλονίκη: 38χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά την ανιψιά του και μια φίλη της
Τι αναφέρεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, στη Θεσσαλονίκη.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, έπειτα από σχετική καταγγελία, προχώρησαν στη σύλληψη ενός 38χρονου σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους κατ’ εξακολούθηση.
Μπήκε στο δωμάτιο ενώ κοιμόντουσαν
Σύμφωνα με τη καταγγελία, ο 38χρονος, τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην περιοχή των Κυμίνων στη Θεσσαλονίκη και ενώ βρισκόταν στο σπίτι της αδελφής του, μπήκε στο δωμάτιο όπου κοιμόντουσαν η 13χρονη ανιψιά του και ένα 12χρονο κορίτσι και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της τελευταίας.
Επίσης, όπως καταγγέλθηκε, μέσα Αυγούστου μπήκε στο δωμάτιο της ανιψιάς του και ενήργησε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Σύμφωνα με το thestival.gr, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Ιράν: Τα πλήγματα των ΗΠΑ «εκμηδένισαν» τις διπλωματικές προσπάθειες των τελευταίων μηνών
- Ισπανία: Στους 13 οι νεκροί από την πυρκαγιά στην Αλμερία – Βρετανίδα υπέκυψε στο νοσοκομείο
- Ποιοι ξαναγράφουν το βιβλίο της πολυτέλειας
- Ιράν: Νέα σειρά βομβαρδισμών εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Άργος: Η μαγνητική τομογραφία του 20χρονου δείχνει τη μοιραία σφαίρα
- SMB: Μπαταρίες μεταλλικού νατρίου φορτίζουν σε 4 λεπτά – Εντυπωσιακά αποτελέσματα στις δοκιμές
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ανοίγουν φάκελοι
- Βενεζουέλα: Αγγίζουν τους 4.500 οι νεκροί από το διπλό σεισμό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442