Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Polestar 2: Υπό συνεχή βελτίωση

Polestar 2: Υπό συνεχή βελτίωση

Το σουηδικό ηλεκτροκίνητο liftback ετοιμάζεται να υποδεχτεί μια σειρά βελτιώσεων που θα πλαισιώσουν τις εκτεταμένες αλλαγές που συντελέστηκαν προσφάτως σε επίπεδο λογισμικού

Την άνοιξη του 2022, η Polestar επεφύλαξε για το μοντέλο της με τον αριθμό 2, μια εκτεταμένη αναβάθμιση λογισμικού και όχι μόνο η οποία έφερε σημαντικές βελτιώσεις για το liftback μοντέλο. Αυτό που δεν άλλαξε τότε ήταν η εξωτερική του εμφάνιση αν και όπως όλα δείχνουν, η σουηδική φίρμα σχεδιάζει να «επανορθώσει», προετοιμάζοντας ορισμένες αλλαγές για το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της.

Όπως αφήνει να διαφανεί του καμουφλάζ, ανάμεσα σε αυτές συγκαταλέγεται νέου σχεδιασμού γρίλια και προφυλακτήρας. Σε προφίλ, προς το παρόν δεν παρατηρούνται αλλαγές με εξαίρεση κάποιες λεπτομέρειες καμουφλάζ στους τροχούς, αλλά και κάποιου είδους εξοπλισμού μετρήσεων. Η προφανής απάντηση είναι ότι οι στοχευμένες αλλαγές θα εστιάσουν στην περαιτέρω βελτίωση της αεροδυναμικής.

Υπενθυμίζεται ότι με φόντο την τελευταία αναβάθμισή του, το Polestar 2 το οποίο διατίθεται σε εκδόσεις με ένα ή δύο μοτέρ με ισχύ από 224 έως 408 ίππους και με μπαταρίες 64 και 78 kWh, ενσωματώνει μια αναβαθμισμένη αντλία η οποία έχει σχεδιαστεί για βελτιστοποιημένες εκκινήσεις σε συνθήκες χαμηλών θερμοκρασιών.

Αυτό που μένει να αποδειχθεί είναι κατά πόσο η αισθητική ανανέωση του Polestar 2 θα συνδυαστεί και με νέες βελτιώσεις σε λογισμικό προς όφελος ακόμα μεγαλύτερης αποδοτικότητας και αυτονομίας.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024