Το σουηδικό ηλεκτροκίνητο liftback ετοιμάζεται να υποδεχτεί μια σειρά βελτιώσεων που θα πλαισιώσουν τις εκτεταμένες αλλαγές που συντελέστηκαν προσφάτως σε επίπεδο λογισμικού

Την άνοιξη του 2022, η Polestar επεφύλαξε για το μοντέλο της με τον αριθμό 2, μια εκτεταμένη αναβάθμιση λογισμικού και όχι μόνο η οποία έφερε σημαντικές βελτιώσεις για το liftback μοντέλο. Αυτό που δεν άλλαξε τότε ήταν η εξωτερική του εμφάνιση αν και όπως όλα δείχνουν, η σουηδική φίρμα σχεδιάζει να «επανορθώσει», προετοιμάζοντας ορισμένες αλλαγές για το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της.

Όπως αφήνει να διαφανεί του καμουφλάζ, ανάμεσα σε αυτές συγκαταλέγεται νέου σχεδιασμού γρίλια και προφυλακτήρας. Σε προφίλ, προς το παρόν δεν παρατηρούνται αλλαγές με εξαίρεση κάποιες λεπτομέρειες καμουφλάζ στους τροχούς, αλλά και κάποιου είδους εξοπλισμού μετρήσεων. Η προφανής απάντηση είναι ότι οι στοχευμένες αλλαγές θα εστιάσουν στην περαιτέρω βελτίωση της αεροδυναμικής.

Υπενθυμίζεται ότι με φόντο την τελευταία αναβάθμισή του, το Polestar 2 το οποίο διατίθεται σε εκδόσεις με ένα ή δύο μοτέρ με ισχύ από 224 έως 408 ίππους και με μπαταρίες 64 και 78 kWh, ενσωματώνει μια αναβαθμισμένη αντλία η οποία έχει σχεδιαστεί για βελτιστοποιημένες εκκινήσεις σε συνθήκες χαμηλών θερμοκρασιών.

Αυτό που μένει να αποδειχθεί είναι κατά πόσο η αισθητική ανανέωση του Polestar 2 θα συνδυαστεί και με νέες βελτιώσεις σε λογισμικό προς όφελος ακόμα μεγαλύτερης αποδοτικότητας και αυτονομίας.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr