Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρσέλο-μανία: Ερυθρόλευκο πάρτι για την άφιξη ενός Θρύλου

Μαρσέλο-μανία: Ερυθρόλευκο πάρτι για την άφιξη ενός Θρύλου

Ο Μαρσέλο ήρθε για τον Ολυμπιακό και οι Ερυθρόλευκοι παρουσιάζουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» με κάθε επισημότητα την μεγαλύτερη μεταγραφή του 21ου αιώνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Νύχτα Μαρσέλο για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο περίφημος Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έφτασε στην Ελλάδα και ο πρωταθλητής τον παρουσίασε με κάθε επισημότητα στο κοινό του.

Μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο από όσα συνέβησαν στο… ερυθρόλευκο πάρτι στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το διασημότερο «12» στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

21:15: Για το εάν μίλησε με τους Ριβάλντο ή Τζιοβάνι: «Όχι ακόμα δεν είχα την ευκαιρία. Εγιναν όλα πολύ γρήγορα. Σίγουρα θα μιλήσω και θα πουν ωραία πράγματα».

21:14: «Θα τα δώσω όλα. Θα δίνω την ψυχή μου. Θέλω να βοηθήσω. Θα τα δίνω όλα κάθε μέρα για να βοηθήσω αυτό τον τεράστιο σύλλογο», πρόσθεσε ο Βραζιλιάνος.

21:13:«Από την πρώτη στιγμή είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Νιώθω ότι είμαι πολύ επιθυμητός και αγαπητός. Είχα παίξει απέναντι στον Ολυμπιακό και ήθελα να έρθω εδώ. Είμαι σίγουρος ότι θα ζήσω πολύ ωραίες στιγμές. Θέλω να πετύχω σπουδαία πράγματα με τον Ολυμπιακό», συνέχισε ο Μαρσέλο.

21:12 «Είμαι ευτυχισμένος. Ευχαριστώ τον κόσμο. Εκπληκτική υποδοχή. Τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου», ανέφερε ο Μαρσέλο για την υποδοχή που του επεφύλασσαν οι Ερυθρόλευκοι.

21:08: Στιγμές λατρείας για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

21:05: «Ηταν κάτι μαγικό αυτό που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Όταν λέμε ότι συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε το εννοούμε. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο που έκανε πραγματικότητα αυτή τη μεταγραφή και φυσικά τον Μαρσέλο. Είναι μεγάλη μας τιμή να έρχεται ένας ποδοσφαιριστής σαν αυτόν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κριστιάν Καρεμπέ.

21:02: Συνθήματα και αποθέωση για τον Μαρσέλο.

21:02: Συνθήματα και αποθέωση για τον Μαρσέλο.

20:59: Με το καπνογόνο στο χέρι ο Βραζιλιάνος, κάνει τον γύρο του γηπέδου και γνωρίζει την αποθέωση.

20:57: Χαρίζει μπάλες στον κόσμο ο Μαρσελο και αποθεώνεται.

20:56: Χαιρετάει τον κόσμο ο Λατινοαμερικάνος – «Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

20:55: «Μαγεύει» με την μπάλα ο Βραζιλιάνος.

20:54: Αρχίζει τα κολπάκια με την μπάλα ο Μαρσέλο.

20:53: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δίνει στον Μαρσέλο τη φανέλα του Ολυμπιακού και οι δύο άνδρες γνωρίζουν την αποθέωση από τον κόσμο.

20:52: «Σας ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ ανάμεσά σας. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Πριν ξεκινήσω με την ομάδα, θέλω να σας ένα πράγμα. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Πάμε Ολυμπιακέ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μαρσέλο.

20:50: «Ειμαστε χαρούμενοι που έχουμε μαζί με τον παγκόσμιο Μαρσέλο. Έναν αληθινό θρύλο. Του εύχομαι να είναι δυνατός και να είναι μαζί μας για πολλά χρόνια. Ολοι μαζί, όπως είμαστε εδώ, να πανηγυρίσουμε μεγάλες νίκες, πρωταθλήματα και στην Ευρώπη», ανέφερε ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

20:49: «Είναι τρελός ο πρόεδρος», φωνάζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

20:49: Υπόκλιση από τον Μαρσέλο στον κόσμο των πρωταθλητών.

20:48: Από τα μεγάφωνα παίζει ο ύμνος του Ολυμπιακού. Χαμός στο Καραϊσκάκη. Αποθέωση από 20.000 και πλέον οπαδούς των Πειραιωτών.

20:48: Μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο ο Μαρσέλο, έχοντας δίπλα του τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

20:47: «Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό» από τον Γάλλο, που δίνει το σύνθημα και ο κόσμος ακολουθεί τραγουδώντας το γνωστό σύνθημα.

20:47: Πρώτος μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο ο αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ.

20:45: Στη φυσούνα ο Μαρσέλο μαζί με την οικογένειά του και τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Με τα χρώματα των πρωταθλητών ο Βραζιλιάνος.

20:43: Πανζουρισμός στο φαληρικό γήπεδο για τον Βραζιλιάνο!

20:38: Μετράμε αντίστροφα για την είσοδο του Μαρσέλο στον αγωνιστικό χώρο.

20:38: Μετράμε αντίστροφα για την είσοδο του Μαρσέλο στον αγωνιστικό χώρο.

20:35: Πρωτόγνωρα αυτά που συμβαίνουν στο φαληρικό γήπεδο. Πάνω από 20.000 οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονται στο Καραϊσκάκη!

20:33: Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει δημιουργήσει εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και ανυπομονεί για την είσοδο του παγκόσμιου Μαρσέλο.

Ο Μαρσέλο ποζάρει κρατώντας στα χέρια του την ερυθρόλευκη φανέλα με το Νο.12!

Ο ρεπόρτερ του MEGA, Νίκος Κώτσης, μεταδίδει LIVE μέσα από το φαληρικό γήπεδο.

20:26: Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται στο Γ. Καραϊσκάκης. «Τρέλα», παράνοια για τη μεγαλύτερη μεταγραφή του 21ου αιώνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

20:23: Συνεχίζονται τα συνθήματα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού:

«Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό» από τον κόσμο των Πειραιωτών.

20:15: Ο Μαρσέλο με τη νέα του φανέλα, με το νούμερο «12», στο Καραϊσκάκη

20:11: Εφτασε στο Καραϊσκάκη ο Βραζιλιάνος! Αυτή τη στιγμή ξεναγείται στα αποδυτήρια.

20:10: Ο Ολυμπιακός καλωσορίζει στο μεγάλο λιμάνι τον τεράστιο Μαρσέλο!

20:08: Δεν έχει γίνει ξανά τέτοια παρουσίαση στην Ελλάδα! Μυθικά πράγματα για χάρη του σπουδαίου Μαρσέλο. Ενός θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

20:07: «Ολυμπιακός, Ολυμπιακός»

20:04: Συνθήματα και χειροκροτήματα εν αναμονή της άφιξης του Μαρσέλο.

20:02: Συνεχίζεται η προσέλευση του κόσμου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

20:00: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίας για την παρουσίαση του Βραζιλιάνου. Υπενθυμίζουμε ότι βάσει προγράμματος θα αρχίσει στις 20:45.

19:58: Συνθήματα από τον κόσμο του Ολυμπιακού, που περιμένει με ανυπομονησία την άφιξη του Μαρσέλο. Ανοίγουν συνεχώς νέες θύρες, για να εξυπηρετηθούν οι οπαδοί των Πειραιωτών.

19:52: Νέο βίντεο μέσα από το «Γ. Καραϊσκάκης». Αυτό που γίνεται στο Φάληρο είναι απερίγραπτο.

19:51: Είναι τόσο πολύς ο κόσμος που θέλει να δει από κοντά την παρουσίαση του Βραζιλιάνου σταρ, που ανοίγουν και άλλες θύρες στο φαληρικό γήπεδο.

19:50: Χαμός στο Γ. Καραϊσκάκης! «Τρέλα» για τον Μαρσέλο, με το βίντεο της ΠΑΕ να αποτυπώνει πλήρως τον παροξυσμό που επικρατεί στο στρατόπεδο των Πειραιωτών.

19:45: Οι φίλοι του Ολυμπιακού δημιούργησαν ουρές στο RED STORE για να προμηθευτούν τη φανέλα του Βραζιλιάνου αστέρα.

Η φανέλα του Μαρσέλο έχει πάρει θέση στα αποδυτήρια του Θρύλου

19:43: Η σπουδαία μεταγραφή του Μαρσέλο έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο των πρωταθλητών. Οι οπαδοί των Πειραιωτών παίρνουν σιγά σιγά τις θέσεις τους στις κερκίδες.

19:40: Πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν προμηθευτεί τη φανέλα με το Νο. 12 και το όνομα του Μαρσέλο. Όπως είχε ενημερώσει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, οι φανέλες του Βραζιλιάνου θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου βρίσκονται ήδη στο RED STORE.

19:35: «Μαρσέλο έλα, μας έχει πιάσει τρέλα», το σύνθημα που δονεί την ατμόσφαιρα, με τον κόσμο των πρωταθλητών να ανυπομονεί για την άφιξη του Λατινοαμερικάνου αστέρα.

19:30: Παροξυσμός στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο για τον σπουδαίο Μαρσέλο! Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν κατακλύσει το «Γ. Καραϊσκάκης» για να αποθεώσουν τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Δείτε φωτογραφίες από το φαληρικό γήπεδο:

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024