Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής μετά από τη νίκη επί της Μεγάλης Βρετανίας
Η Εθνική μας ομάδα επικράτησε εύκολα της Μεγάλης Βρετανίας έκανε το 3/3 και περιμένει το αποτέλεσμα της Ουκρανίας κόντρα στην Ιταλία για να δεί αν είναι μόνη πρώτη στον Γ’ όμιλο.
Τι και αν έλειπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; Η Εθνική μας ομάδα με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Παπαγιάννη και Σλούκα το επικράτησε με 93-77 της Μεγάλης Βρετανίας, πετυχαίνοντας έτσι το 3/3.
Πλέον η Ελλάδα έχει μπροστά της το παιχνίδι με αντίπαλο την Ουκρανία (6/9, 18.00) η οποία θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Ιταλία στο τελευταίο ματς της ημέρας (22:00). Σε περίπτωση που οι Ιταλοί επικρατήσουν τότε το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη θα είναι μόνο πρώτο στην κορυφή έχοντας το απόλυτο.
Τα αποτελέσματα της ημέρας:
- Κροατία – Εσθονία 73-70
- Μεγάλη Βρετανία – Ελλάδα 77-93
- Ουκρανία – Ιταλία (22:00)
H βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής:

- LIVE: Χάποελ Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης
- Ο Λανουά επέλεξε για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ τον τελευταίο διαιτητή σε ορισμούς στη La Liga
- Ο Αρτέτα πρέπει να «τραβήξει» πολλούς άσους απ΄ το… μανίκι
- «Λύγισε» στη Ρώμη, απέναντι στον Μάχατς, ο Τσιτσιπάς (vid)
- Αταμάν μέσω γραπτής δήλωσης: «Πεπεισμένοι ότι θα κλείσουμε τη σειρά με τη Βαλένθια στο γήπεδό μας»
- Σάκκαρη: Η μέρα και η ώρα του αγώνα της με τη Ριμπάκινα
- Basketball Champions League: Αυτά είναι τα χρήματα που θα πάρει ο νικητής του Final 4
- Παίζοντας με τη λογική, τους διαιτητές, το VAR και την… φωτιά των playoffs
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442