Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κορκμάζ για τον… χαμό στην Τιφλίδα: «Ρίχναμε μπουνιές ο ένας στον άλλον»

Κορκμάζ για τον… χαμό στην Τιφλίδα: «Ρίχναμε μπουνιές ο ένας στον άλλον»

Ο Φουρκάν Κορκμάζ πήρε θέση για τα όσα απίστευτα συνέβησαν στην αναμέτρηση της Τουρκίας με τη Γεωργία.

Απίθανα σκηνικά στην Τιφλίδα, με τους παίκτες της Τουρκίας και της Γεωργίας να πρωταγωνιστούν σε μια άκρως επεισοδιακή αναμέτρηση.

Το ματς των δυο ομάδων σήκωσε μπόλικη… σκόνη, με τους γείτονες να καταγγέλλουν επίθεση στον Φουρκάν Κορκμάζ. Ο 25χρονος παίκτης πήρε θέση, φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες από τον χαμό στον διάδρομο των αποδυτηρίων. Ο Κορκμάζ έκανε λόγο για «ντου» των Γεωργιανών, ενώ δήλωσε πως οι μπουνιές έπεφταν… βροχή.

Διαβάστε επίσης: Τουρκία – Γεωργία: Έξαλλος ο Ζούρος διαμαρτυρήθηκε έντονα στους διαιτητές (vid)

«Είδατε ένα μικρό μέρος αυτού που συνέβη στο γήπεδο» είπε αρχικά ο Κορκμάζ στο BeIN Sports Turkiye και πρόσθεσε: «Ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο, και άρχισε να μου λέει διάφορα. Δεν θα αφήσω κανέναν να μου λέει οτιδήποτε. Στο παιχνίδι, ναι. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Λες κάτι, απαντάς, αλλά αυτό που είπε δεν ήταν κάτι που θα αφήσω να πέσει αναπάντητο. Αντέδρασα ως άνθρωπος, ως παίκτης και ως άνθρωπος.

Καθώς πηγαίναμε από το τούνελ για τα αποδυτήρια μαζί με έναν άνθρωπο της ομάδας μας, είδα τρεις παίκτες της Γεωργίας μαζί με δύο ανθρώπους της ασφαλείας να τρέχουν πάνω μας. Και τότε αρχίσαμε να ρίχνουμε μπουνιές ο ένας στον άλλον. Βασικά αυτό συνέβη».

Και συνέχισε: «Ήταν σαν μια… μάχη δρόμου. Δεν ειπώθηκε κάτι. Ηθελαν να μας επιτεθούν. Φυσικά, αντιδράσαμε και προσπαθήσαμε να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Καταλαβαίνουμε ότι παίζουν εντός έδρας, αλλά αυτό είναι απαράδεκτο».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024