
Τσάβι: «Νιώθω άσχημα που έχασα έναν παίκτη όπως ο Ομπαμεγιάνγκ»
Ο Τσάβι αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ για την Τσέλσι και τόνισε ότι δεν ήθελε να τον χάσει…
Για την μεταγραφή του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην Τσέλσι, μίλησε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, τονίζοντας ότι νιώθει άσχημα για την απώλεια του έμπειρου επιθετικού.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καταλανός τεχνικός:
«Νιώθω άσχημα γιατί μας βοήθησε πολύ. Ήταν παράδειγμα εντός και εκτός γηπέδου. Έκανε μεγάλη διαφορά, δείτε τους αριθμούς του. Ως άνθρωπος, είναι ένα κόσμημα και προπονείται πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.
Διαβάστε επίσης: Παίρνει και τον Έντουιν Ροντρίγκεζ ο Άρης (vid)
Είναι κρίμα γιατί θέλεις να έχεις τέτοιους τύπους παικτών στην ομάδα σου, αλλά ήταν μια καλή ευκαιρία για αυτόν και για τον σύλλογο επίσης. Χρειαζόμασταν να ενώσουμε τα κομμάτια του παζλ και στο τέλος, νομίζω ότι είμαστε όλοι χαρούμενοι.
Nιώθω άσχημα ως προπονητής που έχασα έναν παίκτη όπως ο Oμπαμεγιάνγκ. Ήταν παράδειγμα για τον σύλλογο και για όλους τους παίκτες», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Τσάβι.
- ΠΑΣΟΚ σε Μαρινάκη: Θα ζητήσετε από τον πρωθυπουργό να πείσει τη σύζυγό του να μεταφέρει στην Ελλάδα τα χρήματα που διατηρεί σε λογαριασμούς του εξωτερικού;
- Περιστέρι: Έγκυος και σε 7ο παιδί η μητέρα – «Δεν ήταν ο μόνιμος τρόπος ζωής μας» λέει ο πατέρας
- 17 Μαΐου | Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης Εκστρατεία ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης «Είναι εύκολο… κάν’ το»
- Ομόλογα: Πλήττονται παγκοσμίως λόγω του ενεργειακού σοκ από τον πόλεμο στο Ιράν και του πληθωρισμού
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί – Μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα» (vid)
- TechLiving Zone: Προϊόντα ενέργειας και τεχνολογίας στα καταστήματα ΔΕΗ


