«Απ’ τις ευχαριστίες του κ. Μητσοτάκη δεν θα έπρεπε να λείψει και ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού άλλωστε μαζί ψήφισαν το νόμο του Άδωνι Γεωργιάδη που μετατρέπει το Ναυπηγείο σε “ειδική οικονομική ζώνη”»

Η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας γύρισε την πλάτη στον Κυριάκο Μητσοτάκη σχολίασε το ΚΚΕ αναφορικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού σήμερα το μεσημέρι.

Η μεγαλύτερη απόδειξη

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ έχει ως εξής:

«Το γεγονός ότι η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας γύρισε την πλάτη στον κ. Μητσοτάκη και τη φιέστα που έστησε, αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη, πως δεν περνάνε τα ψέμματα και η κυβερνητική κοροϊδία για το δήθεν “φιλεργατικό” χαρακτήρα του σχεδίου εξυγίανσης που ψήφισε η κυβέρνηση.

»Το ΚΚΕ θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων για πληρωμή όλων των δεδουλευμένων, για διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων τους, για ένα Ναυπηγείο στην υπηρεσία των αναγκών του λαού και της χώρας.

Μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν το νόμο του Άδωνι Γεωργιάδη

»Υ.Γ. Απ’ τις ευχαριστίες του κ. Μητσοτάκη δεν θα έπρεπε να λείψει και ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού άλλωστε μαζί ψήφισαν το νόμο του Άδωνι Γεωργιάδη που μετατρέπει το Ναυπηγείο σε “ειδική οικονομική ζώνη”, διαγράφει μέρος των δεδουλευμένων, δεν δεσμεύεται για την επαναπρόσληψη των εργαζομένων με τους ίδιους όρους και δικαιώματα, δίνει προκλητικά προνόμια στον επενδυτή».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr