Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Φιλιππίδης: «Τι με κοιτάς;» - Η «έκρηξη» του ηθοποιού στη δίκη

Πέτρος Φιλιππίδης: «Τι με κοιτάς;» – Η «έκρηξη» του ηθοποιού στη δίκη

Αλλάζει τακτική ο ηθοποιός...

Εμφανίζονταν με σκυμμένο το κεφάλι στη δικαστική αίθουσα και ήταν πάντοτε σιωπηλός κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Η στάση αυτή φαίνεται πως άλλαξε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αφού σήμερα τόσο κατά τη διάρκεια της δίκης, όσο και σε διακοπή αυτής, ακούστηκε για πρώτη φορά η φωνή του και μάλιστα για να διαμαρτυρηθεί!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης μιας μάρτυρα, όταν εκείνη αναφέρθηκε σε φήμες και κουτσομπολιά γύρω από το όνομα του, ο ηθοποιός απευθυνόμενος στους συνηγόρους του με έντονο ύφος, ζήτησε να παρέμβουν και να διακόψουν τη μάρτυρα.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, σε διακοπή της δίκης, ο Πέτρος Φιλιππιδης σηκώθηκε από τη θέση του, πλησίασε έναν άντρα από το κοινό και του είπε «Τι με κοιτάς;».

Ο άνδρας απάντησε «κάνετε κάποιο λάθος κύριε» και τον ηθοποιό να φεύγει εκνευρισμένος.

«Ζητούσε σεξουαλικές πράξεις»

Νωρίτερα σήμερα, φίλη της καταγγέλλουσας κατέθεσε σήμερα στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Ντρέπομαι πολύ , αλλά δεν το σκέφτηκα. Ο κ. Φιλιππίδης ήταν ένας πολύ ισχυρός άνθρωπος. Εκείνη τη στιγμή δεν το πίστευα ότι συμβαίνει αυτό το πράγμα. Δεν έπρεπε να το διαχειριστώ έτσι. Προσπαθούσα να παρηγορήσω τη φίλη μου. Δεν σκέφτηκα καν να κάνουμε καταγγελία. Συγγνώμη Σ. που δεν το σκέφτηκα».

Με τα λόγια αυτά η μάρτυρας που εξετάστηκε στη δίκη με κατηγορούμενο τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη προσπάθησε να εξηγήσει στο δικαστήριο γιατί αν και γνώριζε από την πρώτη κιόλας στιγμή την απόπειρα βιασμού σε βάρος της φίλης της δεν την παρότρυνε να καταγγείλει όσα βίωσε από τότε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Η μάρτυρας είναι στενή φίλη της καταγγέλλουσας από τη δραματική σχολή και όπως εξιστόρησε στο δικαστήριο, η φερόμενη ως παθούσα την πήρε τηλέφωνο το 2010 ενθουσιασμένη ότι γνώρισε τον Πέτρο Φιλιππίδη και θα έκανε αντικατάσταση στην παράσταση «Μπακαλόγατος».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024