Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χερσώνα: Ρωσικός «εμφύλιος» λόγω αλκοόλ - Στρατιώτες εναντίον μελών της FSB, τρεις νεκροί

Χερσώνα: Ρωσικός «εμφύλιος» λόγω αλκοόλ – Στρατιώτες εναντίον μελών της FSB, τρεις νεκροί

Η Χερσώνα ήταν από τις πρώτες περιοχές που κατέλαβαν οι ρωσικές δυνάμεις.

«Εμφύλιος» στη Χερσώνα. Μεθυσμένοι Ρώσοι στρατιώτες είχαν έντονο καβγά με αξιωματούχους της ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) σε μπαρ της περιοχής, βγήκαν τα όπλα με αποτέλεσμα να υπάρξουν τρεις νεκροί από το αιματηρό επεισόδιο.

Σύμφωνα με το Yahoo, το θανατηφόρο επεισόδιο έγινε τον Ιούνιο. Αναλυτικότερα, κυβερνητικά έγγραφα που βρίσκονται στην κατοχή του Yahoo περιγράφουν ότι ο καβγάς σημειώθηκε τη νύχτα της 19ης Ιουνίου σε ένα μπαρ στο λιμάνι της νότιας Ουκρανίας, την πρώτη μεγάλη πόλη που καταλήφθηκε από τις ρωσικές δυνάμεις μετά την έναρξη του πολέμου στις 24 Φεβρουαρίου.

Τρεις νεκροί μετά από πυροβολισμούς

Με βάση τη συγκεκριμένη έκθεση, τρεις αξιωματικοί της FSB – οι Igor Yakubinsky, Sergei Privalov και D.A. Borodin – επισκέφθηκαν το μπαρ και συνάντησαν δύο Ρώσους στρατιώτες να καταναλώνουν αλκοόλ: τον λοχία Sergei Obukhov και τον δεκανέα Ιgor Sudin.

Οι αξιωματικοί της FSB φέρεται να επέπληξαν τους στρατιώτες που έπιναν ενώ φορούσαν τη στολή τους, γεγονός που οδήγησε τον λοχία να τραβήξει το όπλο και να πυροβολήσει στο πάτωμα. Ο αξιωματικός της FSB Privalov προσπάθησε να αρπάξει το όπλο του, με αποτέλεσμα ο ο δεκανέας να ανοίξει πυρ με καλάσνικοφ.

Οι αξιωματικοί της FSB απάντησαν με πυρά γεγονός που οδήγησε στον θάνατο τριών Ρώσων: του λοχία Obukhov και των αξιωματικών της FSB, Privalov και Yakubinsky.

Ο τρίτος αξιωματικός της FSB (πρώην KGB) και ο Ρώσος δεκανέας νοσηλεύτηκαν με τραύματα, σύμφωνα με το Yahoo.

Πολλοί οι μεθυσμένοι Ρώσοι στρατιώτες

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατο δημοσίευμα της Washington Post ανέφερε ότι Ουκρανοί κατάσκοποι είχαν συναντήσει πολλούς μεθυσμένους Ρώσους στρατιώτες αφού εισέβαλαν κρυφά στη Μόσχα πριν την εισβολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι στρατιώτες είχαν ανταλλάξει καύσιμα και άλλες προμήθειες με αλκοόλ. Τέτοιες αναφορές υποδηλώνουν ότι οι ρωσικές δυνάμεις δεν ήταν ιδιαίτερα προετοιμασμένες για να εξαπολύσουν μια πλήρους κλίμακας επίθεση στην Ουκρανία, όπως υπογραμμίζει το Yahoo.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024