Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γερμανία – Ελλάδα 3-13: Άνετη και ωραία η γαλανόλευκη στο πόλο γυναικών

Γερμανία – Ελλάδα 3-13: Άνετη και ωραία η γαλανόλευκη στο πόλο γυναικών

Η εθνική Ελλάδας δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στη Γερμανία και έφθασε στην τρίτη νίκη της σε τέσσερα ματς, επικρατώντας με σκορ 13-3

Ένα εύκολο πρωινό είχε η εθνική Ελλάδας, η οποία επικράτησε άνετα με σκορ 13-3 της Γερμανίας πραγματοποιώντας μια πολύ καλή και γεμάτη εμφάνιση, πετυχαίνοντας έτσι την τρίτη της νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο.

Οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου έπαιξαν κατά διαστήματα εξαιρετική άμυνα, μην αφήνοντας στις Γερμανίδες πολλά περιθώρια να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο, και έδειξαν πως άφησαν πίσω τους την ήττα από την Ολλανδία την προηγούμενη αγωνιστική.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπήκε λίγο «μουδιασμένα» όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, σκοράροντας μόνο δύο τέρματα στο πρώτο οκτάλεπτο, όμως με οδηγό την καλή άμυνα, που δε δέχτηκε γκολ, μπόρεσε να χτίσει τις βάσεις για μια άνετη επικράτηση.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση η Μυριοκεφαλιτάκη, που σημείωσε τρία μαζεμένα γκολ για να εκτινάξει το προβάδισμα της Ελλάδας. Οι Ελληνίδες συνέχισαν να παίζουν καλά και έκλεισαν το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 8-3, δείχνοντας μια χαλάρωση στο πίσω μέρος της πισίνας.

Η καλή άμυνα επέστρεψε για τη γαλανόλευκη στο δεύτερο μέρος, αφού δε δέχτηκε ξανά κάποιο γκολ. Μια ελαφρά επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια δεν άφησε τις παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου να σκοράρουν περισσότερο, ωστόσο βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα άλλες πέντε φορές και έφθασαν στη νίκη με το τελικό 13-3.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 3-6, 0-3, 0-2.

Γερμανία (Σουλτς): Γκούσε (8/19 αποκρούσεις, 42,1%) Βόζεμπεργκ 1, Πετίκι, Πλοτζ 1, Ντέικε, Λούντβιγκ, Ρίεκμ Φράι 1, Ταντάι, Κίλστρα, Στούεβε, Κρούκενμπεγκ, Χεϊνμπίχνερ (5/7 αποκρούσεις, 71,4%).

Ελλάδα (Καμμένου): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελληνιάδη 1, Σάντα 2, Τριχά 1, Ξενάκη 1, Νίνου 1, Πάτρα 1, Σιούτη, Βασιλική Πλευρίτου 2, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Σωτηρέλη (6/9 αποκρούσεις, 66,7%).

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024