Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πεπ Μπιέλ: «Όταν άκουσα το όνομα Ολυμπιακός, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά»

Πεπ Μπιέλ: «Όταν άκουσα το όνομα Ολυμπιακός, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά»

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μίλησε για τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές - Το μήνυμα του 25χρονου στον κόσμο των Πειραιωτών.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έκανε ο Πεπ Μπιέλ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από τους Ερυθρόλευκους, μίλησε για τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές, τονίζοντας ότι όταν άκουσε το όνομα του Ολυμπιακού δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά και αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση.

Παράλληλα, ο Πεπ Μπιέλ παρουσιάστηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού, με τον 25χρονο να εκφράζει τη χαρά του για την μετακίνησή του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού και να τονίζει ότι ανυπομονεί να γνωρίσει από κοντά τους φίλους των πρωταθλητών.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Με λένε Πεπ Μπιέλ. Γεννήθηκα με μία μπάλα στα πόδια. Η μυρωδιά από το χορτάρι είναι οι αναμνήσεις μου. Με κάθε γκολ, κάθε ασίστ, ζω το όνειρο μου. Δεν υπάρχει μια θέση στο γήπεδο. Βρίσκομαι εκεί που πρέπει, σε κάθε επίθεση, πριν πανηγυρίσει η εξέδρα. Όταν άκουσα το όνομα Ολυμπιακός, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Και είμαι εδώ! Ανυπομονώ να το ακούσω και από εσάς. Με λένε Πεπ Μπιέλ. Και όλα τώρα ξεκινούν».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πεπ Μπιέλ είναι έτοιμος να αγωνιστεί, καθώς ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Κοπεγχάγης και στη φετινή σεζόν. Ο 25χρονος ήρθε στο μεγάλο λιμάνι έχοντας 9 συμμετοχές, εκ των οποίων οι δύο ήταν απέναντι στην Τραμπζονσπόρ για τα προκριματικά του Champions League. Επίσης είχε 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Δανίας, με 6 γκολ και 3 ασίστ, όντας το αστέρι της σκανδιναβικής ομάδας. Πλέον θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να προσθέτουν στο ρόστερ τους έναν σπουδαίο μεσοεπιθετικό.

Δείτε τις δηλώσεις του Μπιέλ:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024