
Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα ο Γουόλτερς
Στην Αθήνα προσγειώθηκε λίγο μετά τα ξημερώματα της Πέμπτης (01/9) ο Νέιτ Γουόλτερς προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.
Έτοιμος να πιάσει δουλειά με τον Παναθηναϊκό, είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων», Νέιτ Γουόλτερς. Ο νέος πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού ο οποίος έχει ανακοινωθεί εδώ και λίγες μέρες, προσγειώθηκε στο «Ελ.Βενιζέλος» λίγο μετά τα ξημερώματα της Πέμπτης (01/9), προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του τριφυλλιού.
Ο 31χρονος Αμερικανός θα φορέσει άμεσα τα παπούτσια του με σκοπό να είναι έτοιμος όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να προσφέρει στην ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς, με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στον Ερυθρό Αστέρα, φτάνοντας στην του νταμπλ στην Σερβία.
Τέλος το 2013 είχε επιλεγεί στο νούμερο 38 του ντραφτ και για δυόμισι σεζόν υπήρξε συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς.
- Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα για την Εργατική Πρωτομαγιά: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
- Alpha Bank: Με νέα στασιμότητα απειλεί την Γερμανία ο πόλεμος στο Ιράν
- Απλά tips για να αποφύγεις τις βραδινές λιγούρες (μετά τα 50)
- Καιρός: Ραγδαία αλλαγή με βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας
- Σκιάθος: Το σεισμικό παρελθόν προβληματίζει τους σεισμολόγους
- Ελεύθεροι επαγγελματίες: Ποιοι και πώς μπορούν να αμφισβητήσουν το τεκμαρτό εισόδημα

