Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον Άρειο Πάγο η Γεωργία Μπίκα: Θα ζητήσει να ανοίξει ξανά η υπόθεση βιασμού της

Στον Άρειο Πάγο η Γεωργία Μπίκα: Θα ζητήσει να ανοίξει ξανά η υπόθεση βιασμού της

Η 24χρονη είχε καταγγείλει ότι την παραμονή Πρωτοχρονιάς είχε βιαστεί σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Το κατώφλι του Αρείου Πάγου αναμένεται να περάσει σήμερα η Γεωργία Μπίκα, η οποία είχε καταγγείλει ότι παραμονή Πρωτοχρονιάς είχε βιαστεί σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Η καταγγέλλουσα θα ζητήσει να γίνει αναίρεση του βουλεύματος που απάλλαξε τον 27χρονο επιχειρηματία, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της και επί της ουσίας να ανοίξει ξανά η υπόθεση.

Τα ηνία της νομικής εκπροσώπησης στην πολύκροτη υπόθεση καταγγελίας για βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα που θορύβησε το πανελλήνιο, αναλαμβάνει ο γνωστός ποινικολόγος κ. Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος προμηνύει ότι θα υπάρξει μπαράζ νομικών ενεργειών για την δικαίωσή της. Ο κ. Διαλυνάς θα έχει την βασική ευθύνη των κινήσεων που θα ακολουθήσουν ενώ στο πλευρό της Γεωργίας Μπίκα παραμένει ως νομικός σύμβουλος ο κ. Αθανάσιος Ζιώγας.

«Πολύ σύντομα θα προβούμε σε μπαράζ νομικών ενεργειών και όχι μόνο» είχε δηλώσει ο κ. Διαλυνάς, με σκοπό να κριθούν από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές τα στοιχεία που μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν αγνοηθεί αλλά και να ακολουθήσει ο καταλογισμός περαιτέρω ευθυνών. «Από σήμερα μου ανετέθη η ευθύνη της νομικής υποθέσεως και μου ζητήθηκε να προβώ σε οποιαδήποτε ενέργεια χρειάζεται για την δικαίωσή της».

Μυθεύματα και ασύστολα ψεύδη

Υπενθυμίζεται πως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με βούλευμα που δημοσιεύτηκε έκανε δεκτή την 60 σελίδων εισήγηση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κυριακής Κλιάμπα, η οποία, βασίζοντας το σκεπτικό της απαλλακτικής της πρότασης στο σύνολο των αποδεικτικών μέσων της δικογραφίας -και μεταξύ αυτών σε καταθέσεις μαρτύρων- αλλά και στα επιστημονικά αποτελέσματα των εξετάσεων από τα Εργαστήρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Θεσσαλονίκης και της Βέρνης, κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα όσα κατέθεσε η εγκαλούσα «αποτελούν μυθεύματα και ασύστολα ψεύδη».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024