Η ποινή του και αυτή έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, λόγω της έφεσης που άσκησε η πλευρά του κατηγορούμενου.
Η εν διαστάσει σύζυγός του απηύθυνε κραυγή αγωνίας στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, καθώς όπως κατήγγειλε την οποία ξυλοκόπησε στις 19 Αυγούστου σε πάρκο, παρά το γεγονός πως έγιναν ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην πλησιάζει κοντά της.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».