Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαουθάμπτον – Τσέλσι 2-1: Την… τούμπαρε και την έπιασε στη βαθμολογία

Σαουθάμπτον – Τσέλσι 2-1: Την… τούμπαρε και την έπιασε στη βαθμολογία

Ακόμη μία απώλεια για την Τσέλσι που αν και προηγήθηκε νωρίς στο «Σεντ Μέρις», είδε τη Σαουθάμπτον να κάνει την ανατροπή και να παίρνει τη νίκη με 2-1.

Γκέλα για την Τσέλσι στο «Σεντ Μέρις»! Η ομάδα του Τόμας Τούχελ προηγήθηκε νωρίς κόντρα στη Σαουθάμπτον χάρη σε γκολ του Στέρλινγκ, αλλά οι «άγιοι» γύρισαν το ματς από το πρώτο κιόλας ημίχρονο και πήραν σπουδαία νίκη με 2-1. Από επτά βαθμούς πλέον και οι δύο ομάδες μετά από πέντε αγωνιστικές στην Premier League.

Διαβάστε επίσης: Ομπαμεγιάνγκ: Νέα βελτιωμένη πρόταση της Τσέλσι, κοντά στο deal οι δύο πλευρές

Η Τσέλσι μπήκε καλύτερα στο ματς και είχε δύο καλές στιγμές με τον Στέρλινγκ, πριν ο Άγγλος άσος ανοίξει τελικά το σκορ στο 23′. Σε αντεπίθεση των «μπλε», ο Μάουντ επιχείρησε πάσα, η μπάλα κόντραρε κι έφτασε στον Στέρλινγκ που πλάσαρε για το 0-1.

Η χαρά του όμως δεν κράτησε πολύ αφού πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το 1-1 με τρομερό σουτ του Λάβια. Δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, ήρθε και η ανατροπή. Ο Περό έστρωσε στον Άρμστρονγκ που με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-1 για τη Σαουθάμπτον.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τσέλσι μπορεί να ήταν αυτή που «καιγόταν» για το γκολ, αλλά οι γηπεδούχοι έφτασαν πιο κοντά, με τους Μίτροβιτς και Σαλισού να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες. Ο Μπρόγια είχε μία μεγάλη στιγμή για την Τσέλσι στο 82′, με το 2-1 να μένει ως το φινάλε.

Σαουθάμπτον: Μπαζούνου, Γουόκερ Πίτερς, Μπέλα Κότσαπ, Σαλισού, Περό, Πρόουζ, Λάβια (60′ Αρίμπο), Άρμστρονγκ, Ντιαλό, Ελιουνούσι, Άνταμς.

Τσέλσι: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Σίλβα, Κουλιμπαλί, Λόφτους Τσικ (46′ Κόβατσιτς), Ζορζλίνιο, Κουκουρέγια, Ζιγές, Χάβερτς (66′ Πούλισικ), Μάουντ, Στέρλινγκ.

Ο Μίτροβιτς οδηγεί τη Φούλαμ και… φουλ του «Χ»

Με… οδηγό τον Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς η Φούλαμ πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα στην Premier League. Ο Σέρβος στράικερ με το πέμπτο του γκολ σε ισάριθμες αγωνιστικές (δεν σκόραρε μόνο στην 2η στο 0-0 με την Γουλβς) ήταν σε ένα ακόμη ματς ο πρωταγωνιστής της ομάδας του Μάρκο Σίλβα η οποία επικράτησε με 2-1 της Μπράιτον.

Ο 25χρονος επιθετικός από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, Γιοάν Ουισά, είχε την τελευταία λέξη στην αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας με την Μπρέντφορντ. Μπήκε στο ματς στο 79΄ και στο 88΄ χάρισε στους φιλοξενούμενους το βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Στο τελευταίο παιχνίδι της βραδιάς, Λιντς και Έβερτον έμειναν στο 1-1, με τα «ζαχαρωτά» να αγνοούν τη νίκη μετά από πέντε ματς.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024