Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο κεφάλαιο για τον Λάμπρου – Ανακοινώθηκε από την Εξέλσιορ (Vid, pic)

Νέο κεφάλαιο για τον Λάμπρου – Ανακοινώθηκε από την Εξέλσιορ (Vid, pic)

Ο Λάζαρος Λάμπρου αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ με την Εξέλισιορ να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του 24χρονου εξτρέμ.

Ο Λάζαρος Λάμπρου είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του καθώς μετα τον δανεισμό του στον ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να τον πουλήσει στην Εξέλισιορ  βάζοντας στα ταμεία του 450.000 κρατώντας και ένα ποσοστό μεταπώλησης, προσπαθώντας να φτάσει στον τελικό σχηματισμό του ρόστερ του.

Ο 24χρονος εξτρέμ είναι γνώστης του Ολλανδικού πρωταθλήματος καθώς έχει φορέσει τις φανέλες των Τβέντε και Φορτούνα Σιτάρντ με την οποία μάλιστα είχε σκοράρει δύο γκολ απέναντι στη νέα του ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ματίας Πογκμπά: «Ο Πολ έδωσε εκατομμύρια δολάρια σε μάγια για να μην τραυματιστεί»

Ο Λάμπρου θέλησε να αποχαιρετήσει τον ΠΑΟΚ με μια συγκινητική ανάρτηση στο instagram όπου αναφέρει πως έζησε πολύ ωραίες στιγμές παρά τις πολλές δυσκολίες.

«Ευχαριστώ την οικογένεια Σαββίδη και τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την στήριξη που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή. Παρ ότι βρέθηκαν πολλά εμπόδια στην διαδρομή μου αυτή κατάφερα να ζήσω και πολύ ωραίες στιγμές όπως το πρώτο μου γκολ στην Τούμπα αλλά και η κατάκτηση κυπέλλου»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A post shared by Lazaros Lamprou (@lazaros_lamprou)


Οι πρώτες δηλώσεις του Λάμπρου ως παίκτης της Εξέλισιορ:

«Είμαι ένας δημιουργικός εξτρέμ και θέλω να βοηθήσω με γκολ και ασίστ. Έχω συμμετάσχει σε όλη την προετοιμασία του ΠΑΟΚ και επομένως είμαι έτοιμος. Ανυπομονώ πραγματικά να γίνω μέλος της ομάδας και σημαντικός για την Εξέλσιορ ».

Για τα δύο γκολ που είχε πετύχει απέναντι στην Εξέλσιορ: «Ναι και ήταν από τα καλύτερα της καριέρας μου. Εκείνη τη χρονιά είχα πολλά παιχνίδια και καλά στατιστικά. Αλλά τώρα θέλω να τα βελτιώσω με τη φανέλα της Εξέλσιορ.

Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο στην Ολλανδία μου ταιριάζει απόλυτα και είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου. Ο τρόπος που με προσέγγισε η ομάδα ήταν τιμητικός και είδα έχω αντιληφθεί το οικογενειακό κλίμα.

Τόσο ο προπονητής όσο και ο αθλητικός διευθυντής μου εξήγησαν το πλάνο και με έπεισαν από την πρώτη στιγμή. Επίσης φρόντισα να δω παιχνίδια της ομάδας και ενθουσιάστηκα ακόμη περισσότερο. Πολύ απλά διότι παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και είναι ένας σύλλογος που κάθε παίκτης μπορεί να εξελιχθεί και να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Θέλω να παίζω και η Εξέλσιορ ήταν το καλύτερο βήμα για μένα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A post shared by Lazaros Lamprou (@lazaros_lamprou)

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024