
Λεονάρντο Ντι Κάπριο χωρίζει με την Καμίλα Μορόνε μετά από 4 χρόνια
Οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, σύμφωνα με το People.
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Καμίλα Μορόνε φέρονται να έχουν δώσει τέλος στη σχέση τους, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το People.
Ο 47χρονος ηθοποιός και το 25χρονο μοντέλο, οι οποίοι κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, φαίνεται πως δεν είναι πλέον μαζί.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι ήταν μαζί από τον Ιανουάριο του 2018, ενώ έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση ως ζευγάρι όταν έκατσαν μαζί στην πρώτη σειρά των βραβείων Όσκαρ τον Φεβρουάριο του 2020.
Διαβάστε επίσης: Κιλιάν Εμπαπέ: «Φωτιά» στις φήμες για σχέση με το τρανς μοντέλο Ινές Ράου
Εκπρόσωποι των δυο αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο για τις πληροφορίες
Τον Ιούλιο του 2019 μια πηγή ανέφερε στο People ότι ο Ντικάπριο και η Μορόνε το πάνε «αρκετά σοβαρά». «Σίγουρα δεν είναι μια εφήμερη σχέση. Η Καμία περνά πολύ χρόνο στο σπίτι του. Ο Λίο τη γνώρισε και στους δύο γονείς του».
Οι δυο τους πέρασαν μαζί το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου στο Μαλιμού. Τον Αύγουστο η Μορόνε εθεάθη στο Σεν Τροπέ με τη μητέρα της. Ο Ντικάπριο από την άλλη εθεάθη σε δείπνο με φίλους στο Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα.
- Σπάνιος πυροστρόβιλος καταγράφηκε από τις αρχές εντός της Ζώνης Αποκλεισμού του Τσερνόμπιλ [βίντεο]
- Το NBA περικόπτει προσωπικό στις ΗΠΑ και επενδύει στην Ευρώπη
- Από τα «μας κυνηγούν» στα «δεν ήξερα» η Καρυστιανού: Τι ισχυρίστηκε για την αγορά ακινήτου μέσω πλειστηριασμού
- Μεσσηνία: Εντοπίστηκε μεγάλη φυτεία κάνναβης με 1.532 δενδρύλλια – Είχαν εγκαταστήσει 6 χιλιόμετρα λάστιχο ποτίσματος
- «Έβλεπα τον ομόλογό μου ζωντανά μπροστά μου», δικαιολογείται ο Ντόκος – Στην υβριδική επίθεση επιμένει το Μαξίμου
- Η άλλη πλευρά του Εμμανουήλ Καραλή: Η αγάπη για το κρασί, το δάνειο των γονιών και το ξεμάτιασμα





