Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η απίθανη ιστορία της Κάμερον Ντίαζ: «Νομίζω ότι ήμουν βαποράκι που μετέφερε ναρκωτικά στο Μαρόκο»

Η απίθανη ιστορία της Κάμερον Ντίαζ: «Νομίζω ότι ήμουν βαποράκι που μετέφερε ναρκωτικά στο Μαρόκο»

Όταν η σταρ, η οποία εγκατέλειψε την ηθοποιία το 2018, είχε μιλήσει για τις προηγούμενες δουλειές της πριν κάνει το άλμα προς τη δόξα.

Η διάσημη ηθοποιός Κάμερον Ντίαζ μοιράστηκε πριν λίγο καιρό μία αλλόκοτη στιγμή της ζωής της. Ισχυρίστηκε ότι μπορεί να έχει διακινήσει άθελά της ναρκωτικά, καθώς κάποια στιγμή στα νιάτα της έκανε μια χάρη που έμοιαζε πολύ με αυτή ενός τύπου που μεταφέρει ναρκωτικές ουσίες.

Όλα αυτά συνέβησαν όταν ήταν περίπου 20 ετών και προσπαθούσε να ξεκινήσει την καριέρα της ως μοντέλο στο Παρίσι της Γαλλίας.

Η Κάμερον Ντίαζ δήλωσε στο Second Life podcast ότι ανυπομονούσε να δει τον κόσμο και σχεδίαζε να κάνει οικονομίες για να αγοράσει ένα διαμέρισμα στο Παρίσι, αφού πριν φτάσει στην Ευρώπη, είχε βγάλει κάποια χρήματα ως μοντέλο για καταλόγους στην πατρίδα της, την Καλιφόρνια.

Ωστόσο, ενώ νοίκιαζε ένα μικρό διαμέρισμα στη γαλλική πρωτεύουσα, όπου δυστυχώς δεν κατάφερε να βρει καμία δουλειά πάνω στο επάγγελμά της, αφιερώθηκε σε αυτό που υποψιάζεται τελικά ότι ήταν καλυμμένη μεταφορά ναρκωτικών.

Πώς και πού θα μετέφερε τα ναρκωτικά; Πώς ξεκίνησε αυτή η ιστορία; Τι συνέβη;

Αφού πέρασε ένα διάστημα στο Παρίσι, η μόνη επιλογή που της παρουσιάστηκε ήταν αυτό που αναγνώρισε στη συνέχεια ως «βαποράκι», ωστόσο, εκείνη τη στιγμή που της προσφέρθηκε δεν ήξερε τι έκανε.

«Ήμουν εκεί για έναν ολόκληρο χρόνο και δεν δούλεψα ούτε μια μέρα. Πήρα μια δουλειά, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι ήμουν τελικά βαποράκι που μετέφερε ναρκωτικά στο Μαρόκο, το ορκίζομαι στο Θεό», δήλωσε η Κάμερον Ντίαζ. «Ήταν πριν από την TSA (Transportation Security Administration) ή κάτι τέτοιο και βρισκόμασταν περίπου στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Μου έδωσαν μια βαλίτσα που ήταν κλειδωμένη και είχε μέσα τις “μεταμφιέσεις” μου».

Αυτή η ιστορία είχε μια κατάληξη με κάποια προβλήματα, καθώς κατά την άφιξή της στο Μαρόκο, οι αρχές τη ρώτησαν αν μπορούσαν να ελέγξουν αυτή τη βαλίτσα και καλύτερα να τους διαβεβαιώσει ότι δεν ήταν δική της.

«Όλες οι ιδέες στο κεφάλι μου στριφογύριζαν ξαφνικά, «τι στο διάολο είναι μέσα σε αυτή τη βαλίτσα;». Είμαι ένα κορίτσι με ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια, στο Μαρόκο, είναι η δεκαετία του ’90, φοράω σκισμένο τζιν, μπότες με τακούνια πλατφόρμες και τα μαλλιά μου είναι ανάκατα -αυτό είναι πραγματικά ανασφαλές», εξομολογήθηκε η Ντίαζ.

«Αυτή ήταν η μόνη δουλειά που βρήκα στο Παρίσι», πρόσθεσε γελώντας και δείχνοντας κάποια λύπη για την απόφασή της αυτή που θα μπορούσε να την είχε βάλει σε τεράστιο κίνδυνο.

Ευτυχώς η τύχη της άλλαξε αργότερα, καθώς βρήκε έναν ρόλο απέναντι στον Τζιμ Κάρεϊ στην θρυλική ταινία «The Mask» του 1994 και σύντομα έγινε διεθνής σταρ.

Η Κάμερον Ντίαζ γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου του 1972.

*Με στοιχεία από marca.com

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024