Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σοβαρή καταγγελία για τους «εξορκιστές»: Ζητούσαν χρυσαφικά και συμβόλαια σπιτιών για να λύσουν τα μάγια

Σοβαρή καταγγελία για τους «εξορκιστές»: Ζητούσαν χρυσαφικά και συμβόλαια σπιτιών για να λύσουν τα μάγια

Της ζήτησαν 4.000 ευρώ για να της λύσουν τα μάγια, καταγγέλλει γυναίκα

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για την «αίρεση των δαιμονισμένων». Από το Σάββατο το μεσημέρι η αίθουσα τελετών παραμένει κλειστή αλλά οι ίδιοι δεν έχασαν ούτε λεπτό και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LIVE NEWS έκλεισαν το πρωί της Κυριακής δύο δωμάτια σε ξενοδοχείο στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης. Από εκεί παρήλασαν, σύμφωνα με μαρτυρίες, δεκάδες φανατικοί οπαδοί τους.

Στη νέα συγκλονιστική μαρτυρία που φέρνει στο φως το LIVE NEWS,  μια γυναίκα καταγγέλλει πως η συγκεκριμένη κυρία που εμφανίζεται στα πλάνα ήταν εκείνη που την προσηλύτισε στην αίρεση, πείθοντάς την πως της έχουν κάνει μάγια.

«Μου είχαν κάνει πλύση εγκεφάλου. Μία μαύρη γυναίκα, την είδα εκεί σε ένα βίντεο. Εκείνη με βρήκε στο κάμπινγκ στη Χαλκιδική. ‘Ξέρετε τι;’ λέει, ”σας παρακολουθώ από χθες, κάποιος σας έχει κάνει μάγια’. Ακριβώς αυτό είπε. Στο μεταξύ εγώ πιστεύω στα μάγια», ανέφερε η καταγγέλλουσα.

Όπως καταγγέλλει η ίδια, της ζήτησαν 4.000 ευρώ για να της λύσουν τα μάγια, και για να της κάνει ο Χάρης τον περιβόητο εξορκισμό του έφτασαν να ζητάνε ακόμα και το σπίτι της.

«Και μου λέει ‘εγώ διάβασα τον χάρτη σου, σου έχουν κάνει μαύρα μάγια’ λέει, ‘όμως αυτά δεν μπορούμε να τα λύσουμε τζάμπα, κοστίζουν πολλά, και μου λέει 4 χιλιάρικα’. Λέω εγώ: ‘Πού να βρω αυτά τα λεφτά;’. Και γυρνάει και λέει: ‘Εντάξει, μπορούμε να κάνουμε διακανονισμό’, λέω: ‘δε δουλεύω’. ‘Κυρία μου’ λέει ‘μήπως έχεις χρυσαφικά να δώσεις;’. Εγώ πίστευα και άρχισα να κλαίω που δεν έχω λεφτά. Με ρώτησαν αν έχω σπίτι στην πρώτη συνάντηση, λέει ‘αν φέρεις τίτλους του σπιτιού σου, να κρατήσουμε εμείς ώστε να ξεχρεώσεις και να πάρεις τα χαρτιά πίσω’».

Ως από μηχανής θεός, τα παιδιά της καταγγέλλουσας μόλις αντιλήφθηκαν την κατάσταση την απέτρεψαν από το να πάει την τελευταία στιγμή.

«Είχαμε συμφωνήσει να ‘ρθει ταξί να με πάρει για να δώσω τα κοσμήματα και τους τίτλους του σπιτιού. Ήρθε η κόρη μου και με πρόλαβε. Μετά δεν επικοινωνήσαμε ξανά».

Άλλοι πάλι παραμένουν φανατικά πιστοί στην αίρεση και την δράση της. Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία ενός άνδρα στο LIVE NEWS που υποστηρίζει πως η εκκλησία των εθνών του χάρισε 200.000 ευρώ για να καλυφθούν τα έξοδα της εγχείρησης στην οποία έπρεπε να υποβληθεί.

«Με βοηθήσανε πάρα πολύ αυτοί οι άνθρωποι οικονομικά. Στον λογαριασμό μου κατευθείαν πληρώθηκαν τα έξοδα του νοσοκομείου και έκανα την εγχείρηση. Ήταν γύρω στις 200.000.

Τα 200.000 ευρώ λίγες ημέρες μετά σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον ίδιο οπαδό της αίρεσης μειώθηκαν ως δια μαγείας κι έγιναν τελικά 2.500 ευρώ», είπε οπαδός της εκκλησίας των εθνών στις 26/8/22.

Στις 30/8/22 ανέφερε: «Δεν με ένοιαξε εμένα αν είναι εκκλησία και τι δεν είναι. Εμένα με ένοιαξαν οι άνθρωποι που έστειλαν ένα μικρό χρηματικό ποσό και με βοήθησαν να μαζέψω άλλα τόσα για να φύγω για να κάνω το χειρουργείο μου. Δυόμιση χιλιάδες μου στείλανε; Τρεις χιλιάδες;».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024