Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σάκκαρη κυριάρχησε στο τρίτο σετ και προκρίθηκε (2-1)

Η Σάκκαρη κυριάρχησε στο τρίτο σετ και προκρίθηκε (2-1)

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-1 σετ της Τατιάνα Μαρία με εντυπωσιακή εμφάνιση στο 3ο σετ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του US Open.

Η Μαρία Σάκκαρη δυσκολεύτηκε στην αρχή, αλλά… σάρωσε την Τατιάνα Μαρία από τη Γερμανία με 2-1 σετ (6-4, 3-6, 6-0) και έκανε πρεμιέρα με νίκη στο φετινό US Open.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο πρώτο σετ και δέχθηκε την ισοφάριση στη συνέχεια, η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να… ξορκίσει το δαίμονα της Γερμανίδας Μαρία (No85 στην παγκόσμια κατάταξη), η οποία και την είχε αποκλείσει πρόσφατα στο Wimbledon. Με φοβερό τρίτο σετ μάλιστα, το Νο3 του κόσμου έδειξε τις… διαθέσεις για το αμερικανικό Γκραν Σλαμ.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε άσχημα τον αγώνα και δέχθηκε αμέσως μπρέικ από την Τατιάνα Μαρία, η οποία βρέθηκε να προηγείται με 3-0 και 4-1 στο πρώτο σετ. Με δύο συνεχόμενα δικά της μπρέικ όμως, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έφερε… τούμπα το σετ και σέρβιρε για το 6-4. Κατάφερε μάλιστα να κλείσει το πρώτο σετ και να προηγηθεί με 1-0 στον αγώνα, παρότι χρειάστηκε να σβήσει τριπλό μπρέικ πόιντ της Γερμανίδας στο τελευταίο γκέιμ.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Στη Λεωφόρο το Σάββατο το Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός

Στο δεύτερο σετ το σκηνικό επαναλήφθηκε, με την Τατιάνα Μαρία να κάνει και πάλι αμέσως μπρέικ, αλλά αυτή τη φορά μπόρεσε να το κρατήσει μέχρι τέλους και με 6-3 να ισοφαρίσει την αναμέτρηση με την Σάκκαρη στο 1-1 σετ.

Όλα κρίθηκαν έτσι στο τρίτο και τελευταίο σετ, όπου η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια και Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης ήταν… σίφουνας και με δύο γρήγορα μπρέικ προηγήθηκε με 4-0 για να “καθαρίσει” πανεύκολα τελικά τον αγώνα με 6-0 για το 2-1 στην αναμέτρηση.

Πανηγύρισε έτσι την πρόκριση στο δεύτερο γύρο του US Open, παίρνοντας και ρεβάνς από την Τατιάνα Μαρία, η οποία και την είχε αποκλείσει στο φετινό Wimbledon.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024