Νέο επεισόδιο στο «σίριαλ» με τον Μάρκο Ασένσιο, καθώς η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτηςείναι έτοιμη να συζητήσει προτάσεις για την παραχώρηση του και το έχει μεταφέρει στον ατζέντη του Ισπανού άσου.
Την ίδια ώρα ο 26χρονος Ισπανός επιθετικός είναι δυσαρεστημένος για την αγωνιστική μεταχείριση του από τον Κάρλο Αντσελότι και επιθυμεί τη μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού.
Το τελευταίο διάστημα έχει φουντώσει ξανά η φημολογία, σύμφωνα με την οποία ο διεθνής άσος είναι δυσαρεστημένος στη «βασίλισσα» και έχει αποφασίσει να φύγει.
Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, η Μίλαν θεώρησε υπερβολικές τις απαιτήσεις του Ασένσιο και ο μάνατζερ του ταξίδεψε στο Λονδίνο για να συζητήσει με την Αρσεναλ, η οποία είναι έτοιμη να πληρώσει το κόστος για την απόκτηση του από τους «μπλάνκος».
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών