Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υποκλοπές: Συνεδριάζει την Πέμπτη η Επιτροπή Θεσμών & Διαφάνειας - Αίτημα ΠΑΣΟΚ να έρθει ο φάκελος Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ

Υποκλοπές: Συνεδριάζει την Πέμπτη η Επιτροπή Θεσμών & Διαφάνειας – Αίτημα ΠΑΣΟΚ να έρθει ο φάκελος Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ

Την Τετάρτη θα συνεδριάσει η Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής προκειμένου να αποφασιστεί η διαδικασία της συνεδρίασης

Σειρά, μετά τη σημερινή συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής που θα καταλήξει απόψε στη σύσταση εξεταστική επιτροπής για τις υποκλοπές, σειρά παίρνει η επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής η οποία θα συνεδριάσει την ερχόμενη Πέμπτη και θα καλέσει σε ακρόαση όσους εμπλέκονται στην υπόθεση της παρακολούθησης Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ.

Την Τετάρτη η Διάσκεψη των Προέδρων

Ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας νωρίτερα ανέφερε πως η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που έχει ζητηθεί από τα κόμματα της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ) θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Την προηγούμενη ημέρα, Τετάρτη 31/8, θα συνεδριάσει η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής προκειμένου μεταξύ του υπόλοιπου προγραμματισμού των εργασιών της Βουλής, θα αποφασιστεί και η διαδικασία της συνεδρίασης προκειμένου να τηρηθούν όσα προβλέπει ο ΚτΒ περί της μυστικότητας των συνεδριάσεων όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Πρωτοβουλίες ΠΑΣΟΚ πέραν της εξεταστικής

Πρωτοβουλίες πέραν της εξεταστικής επιτροπής προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης αναφέροντας μεταξύ άλλων και στο επίπεδο της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

Από την μεριά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Κώστας Σκανδαλίδης συγκεκριμενοποίησε αυτές τις πρωτοβουλίες και προανήγγειλε την κατάθεση αιτήματος από πλευράς του κόμματός του να έρθει στη Βουλή ο φάκελος της παρακολούθησης Ανδρουλάκη, αίτημα το οποίο το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ αναμένεται να καταθέσει σε αυτή τη συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024