
Ρόδος: 15χρονος πήρε τον έλεγχο σκάφους και τραυμάτισε τους γονείς του
Ο 15χρονος προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του σκάφους όταν οι γονείς και τα αδέρφια του, έπεσαν στη θάλασσα.
Το απόγευμα της Κυριακής, στην περιοχή Γκίνας στους Πευκούς μία οικογένεια Βρετανών που αποτελείτο από τους γονείς και 3 ανήλικα παιδιά ηλικίας νοίκιασε ένα μικρό βαρκάκι.
Η εν λόγω βόλτα με το σκάφος δεν χρειάζεται πιστοποιημένο οδηγό, ωστόσο δίνονται κάποιες οδηγίες σε εκείνους που θα προβούν στην ενοικίαση. Στην επιστροφή, για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο, και λόγω του έντονου κυματισμού, βρέθηκαν οι 4 από τους 5 στη θάλασσα.
Ο 15χρονος προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του σκάφους όταν οι γονείς και τα αδέρφια του, έπεσαν στη θάλασσα.
Άλλαξε 3 φορές την κατάθεσή του
Στο Λιμεναρχείο, ο 15χρονος που οδήγησε το σκάφος τα τελευταία μέτρα και τραυμάτισε τους γονείς, όταν κλήθηκε για κατάθεση, άλλαξε 3 φορές την κατάθεσή του.
Όταν έπεσαν στη θάλασσα οι 4, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος πήρε τον έλεγχο του σκάφους και πέρασε από πάνω τους. Προκλήθηκε ανοικτό κάταγμα κνήμης στον πατέρα της οικογένειας, ενώ σε κάποιο σημείο είχε ένα βαθύ σκίσιμο στο πόδι.
Και οι δύο ενήλικοι, παρά τον τραυματισμό τους, είναι καλά στην υγεία τους.
- «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Τουμπέλις»
- Μέση Ανατολή: 25 δισ. δολάρια έχει κοστίσει ο πόλεμος στις εταιρείες – Η ενεργειακή κρίση συνεχίζεται
- Έχω παιδιά: Πώς να γίνεις cool;
- Ρόδος: Μαρτυρία σοκ για το τροχαίο δυστύχημα – «Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς»
- Κεφαλονιά: Σε βαρύ κλίμα το 40ήμερο μνημόσυνο για τη 19χρονη Μυρτώ – Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της
- Γαλλία: Δέκα νέα φερόμενα θύματα του Τζέφρι Έπσταϊν εμφανίστηκαν σε έρευνα


