Ποδοσφαιριστής της Τσέλσι πρέπει να θεωρείται ήδη ο Γουέσλεϊ Φοφανά.
Όπως είναι γνωστό από το βράδυ της Παρασκευής, η Τσέλσι κατάφερε -έστω και δύσκολα- να βρει τη χρυσή τομή με τη Λέστερ, καθώς οι δύο ομάδες έφθασαν σε οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του γάλλου κεντρικού αμυντικού.
Οι Μπλε του Λονδίνου θα δώσουν για αρχή σχεδόν 85 εκατομμύρια ευρώ, με το τελικό ποσό, μαζί με τα μπόνους, να φθάνει ακόμα και μέχρι τα 95 εκατομμύρια.
Ο 22χρονος στόπερ αναμένεται να βρεθεί σήμερα στο Λονδίνο και να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πριν υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο θα έχει διάρκεια έως το 2028.
Έτσι, δεν αποκλείεται οι ανακοινώσεις να γίνουν ακόμα και σήμερα.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.