Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τσέλσι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Τόμας Τούχελ για την ανανέωση του συμβολαίου του

Η Τσέλσι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Τόμας Τούχελ για την ανανέωση του συμβολαίου του

Ο Τούχελ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Τσέλσι για την ανανέωση του συμβολαίου του όπως ο ίδιος αποκάλυψε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με τη Λίντς

Ο Τόμας Τούχελ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Τσέλσι με σκοπό την ανανέωση του συμβολαίου του κάτι το οποίο αποκάλυψε ο ίδιος στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Λιντς για τη Premier League, στην οποία δεν θα μπορεί να παρευρίσκεται καθώς είναι τιμωρημένος για το επεισόδιο με τον Αντόνιο Κόντε.

Ο Γερμανός τεχνικός ανέλαβε τους «Μπλε» το 2021 όταν και διαδέχθηκε τον Φρανκ Λάμπαρντ στην τεχνική ηγεσία της Λονδρέζικης ομάδας και από τότε την οδήγησε στην κατάκτηση ενός Champions League καθώς και δύο φορές στην πρώτη τετράδα του Αγγλικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Με στόχο το four-peat και το 48ο

Αυτές του οι επιτυχίες φαίνεται πως έχουν πείσει τους ανθρώπους της Τσέλσι για τις ικανότητες του και έχουν ξεκινήσει ήδη τις απαραίτητες διαδικασίες και επαφές με τον Τούχελ έτσι ώστε να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Την πληροφορία αυτή έκανε γνωστή ο ίδιος ο προπονητής ο οποίος ανέφερε: «Οι άνθρωποί μου μιλάνε με τους ιδιοκτήτες και φροντίζουν για όλα τα άλλα. Ξέρετε πόσο χαίρομαι που είμαι εδώ και πόσο μου αρέσει.

Υπάρχουν συζητήσεις, αλλά νομίζω ότι δεδομένης της κατάστασης από την οποία προερχόμαστε και που βρισκόμαστε στη μέση της μεταγραφικής περιόδου, νομίζω ότι είναι το καλύτερο να επικεντρωθώ στην ομάδα μου και στο να είμαι ανταγωνιστικός».

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024