Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Λιντς διέλυσε την Τσέλσι (3-0)

Η Λιντς διέλυσε την Τσέλσι (3-0)

Η Τσέλσι ήταν κάκιστη, η Λιντς εκμεταλλεύτηκε τα τραγικά λάθη των «μπλε» κι έκανε πάρτι (3-0) στο «Έλαν Ρόουντ» πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της στη σεζόν. Μεγάλο διπλό για την εξαιρετική Μπράιτον στο Λονδίνο με 2-0 επί της Γουέστ Χαμ.

Το… φάντασμα της Τσέλσι εμφανίστηκε στο «Έλαν Ρόουντ»! Η ομάδα του Τόμας Τούχελ δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο και η Λιντς, που εκμεταλλεύτηκε τα δώρα της άμυνας των «μπλε», πήρε επιβλητική νίκη με 3-0, φτάνοντας τους επτά βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές στην Premier League.

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Τσέλσι η οποία μάλιστα ολοκλήρωσε το παιχνίδι και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κουλιμπαλί στα τελευταία λεπτά. Απίστευτη γκάφα του Μεντί που άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη για τους γηπεδούχους.

Στέρλινγκ και Μάουντ είχαν δύο καλές ευκαιρίες για την Τσέλσι στο ξεκίνημα, αλλά αυτή που άνοιξε το σκορ ήταν η Λιντς. Στο 33′ ο Μεντί μπερδεύτηκε, έχασε την μπάλα μπροστά στη γραμμή του τέρματος από τον Αάρονσον ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Πριν συνέλθει από το σοκ η Τσέλσι, δέχθηκε και δεύτερο γκολ. Από σέντρα του Χάρισον στο 37′ ο Ροντρίγκο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, πετυχαίνοντας παράλληλα το τέταρτο γκολ του στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Γκάλαχερ και Τζέιμς δεν μπόρεσαν να βάλουν την ομάδα τους ξανά στο ματς με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και στο 69′ ήρθε το τελειωτικό χτύπημα όταν ο Χάρισον έκανε το 3-0 με κοντινή προβολή. Μάλιστα, στο 84′ οι «μπλε» έμειναν και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κουλιμπαλί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Λιντς: Μελιέ, Κρίστενσεν, Κοχ, Γιορέντε, Στρούικ, Άνταμς, Ρόκα (60’Φόρσο), Τζέιμς (70΄Σινιστέρα), Άαρονσον (83’Κλιτς), Χάρισον (83’Γκέρχαρντ), Μορένο (83’Γκρίνγουντ).

Τσέλσι: Μεντί, Κουλιμπαλί, Σίλβα, Τζέιμς, Κουκουρέγια, Γκάλαχερ (64’Πουλίσικ), Ζορζίνιο (64’Ζίγες), Λόφτους-Τσικ, Μάουντ (78’Τσίλγουελ), Στέρλινγκ (87’Αθπιλικουέτα), Χάβερτς.

Απτόητη Μπράιτον, «καθάρισε» και τη Γουέστ Χαμ

Το δύο στα δύο εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η Μπράιτον που μετά το μεγάλο διπλό στο Μάντσεστερ επί της Γιουνάιτεντ στην πρεμιέρα της Premier League, πέρασε με νίκη και από το Λονδίνο κόντρα στη Γουέστ Χαμ με 2-0.

Το 0-1 ήρθε στο 20′ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο ΜακΆλιστερ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 66′ ο Τροσάρ με πλασέ. Η Μπράιτον έφτασε έτσι τους επτά βαθμούς, την ώρα που τα «σφυριά» παραμένουν στον πάτο της βαθμολογίας με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς.

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Κουφάλ (74’Τζόνσον), Ζουμά, Κέρερ, Κρέσγουελ, Σούτσεκ, Ράις, Μπόουεν, Φορνάλς (62’Σκαμάκα), Μπενραχμά (74’Λανσίνι), Αντόνιο (74’Κορνέ).

Μπράιτον: Σάντσες, Γουέμπστερ, Ντανκ, Βέλτμαν, Τροσάρ (92’Μιτομά), Καϊσέδο, ΜακΆλιστερ, Μαρτς (85’Εμβεπού), Λαλάνα (63’Εστουπινιάν), Γκρος, Γουέλμπεκ.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024