Χωρίς εκπλήξεις η 12άδα της Εθνικής ομάδας για τον αποψινό αγώνα με το Βέλγιο στο ΟΑΚΑ (20:00), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.
Ο τεχνικός της γαλανόλευκης, Δημήτρης Ιτούδης, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Παπαγιάννη, Παπαπέτρου, Σλούκα και Κ. Αντετοκούνμπο, με την 12άδα της Εθνικής να απαρτίζεται από τους: Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκη, Αγραβάνη, Καλάθη, Καλαϊτζάκη, Μποχωρίδη, Παπανικολάου, Κουζέλογλου, Γ. Αντετοκούνμπο, Κασελάκη, Θ. Αντετοκούνμπο και Λούντζη.
Οσον αφορά στην 12άδα του Βελγίου, απαρτίζεται από τους: Λεκόμτ, Εμβουεμά, Ταμπού, Ζιλέ, Ντε Ζέου, Τουμπά, Φαν Βάιν, Λιμπέρ, Μπακό, Μπλέγενμπεργκ, Μπρατάνοβιτς, Ομπασοάν.
Η Εθνική θέλει τη νίκη για να κάνει ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023, ενώ το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι κατάμεστο, με τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο για να δει από κοντά τον Γιάννη και την παρέα του.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.