ΠΑΣ Γιάννινα: Απίστευτη ατυχία με Κόντε, αποχώρησε με κλάματα
Ο Πέδρο Κόντε αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Λαμία με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για πιθανή ρήξη χιαστού στο αριστερό πόδι.
Τρομερά άτυχος για ακόμα μία φορά φαίνεται πως στάθηκε ο Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ισπανός επιθετικός τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 70ο λεπτό του αγώνα με τη Λαμία για την 3η αγωνιστική της Super League.
Διαβάστε επίσης: Άρσεναλ – Φούλαμ 2-1: Προελαύνουν οι «κανονιέρηδες» – Ανατροπή και 4Χ4
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο αριστερό του πόδι. Ο Κόντε αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια από τον αγωνιστικό χώρο με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να τον παρηγορήσουν και τον κόσμο στις εξέδρες να τραγουδάει το όνομά του, σε μια συναισθηματική και όμορφη στιγμή.
Θυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής των Ηπειρωτών υπέστη ρήξη χιαστού και την περσινή χρονιά, στο δεξί πόδι, με αποτέλεσμα να χάσει σχεδόν όλη τη σεζόν.
- Ολυμπιακός: Πότε θα μάθει τον αντίπαλό του – Οι ημερομηνίες των πλέι ιν της Euroleague
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442