Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άντονι: «Ζητάω από τον Άγιαξ να με πουλήσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Άντονι: «Ζητάω από τον Άγιαξ να με πουλήσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ο νεαρός εξτρέμ του Άγιαξ, Άντονι, έφτασε σε σημείο να ζητήσει δημόσια από τον Άγιαξ να τον αφήσει να φύγει, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να κάνει δικό της τον Άντονι, ο Βραζιλιάνος θέλει να γίνει κάτοικος Μάντσεστερ, όμως ο Άγιαξ στέκεται εμπόδιο σε αυτό το deal.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέθεσαν πρόταση ύψους 80 εκατ. ευρώ, όμως ο «Αίαντας» είπε στην αγγλική ομάδα ότι ίσως χρειαστεί να πληρώσουν περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ για τον 22χρονο εξτρέμ.

Διαβάστε επίσης: Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Η «ζωγραφιά» του Μπρούνο ήταν αρκετή

Ο Άντονι βλέποντας τις διαπραγματεύσεις να… στραβώνουν, εμφανίστηκε ανήσυχος σχετικά με το μέλλον του και χθες το βράδυ (27/8) έκανε έκκληση στον ολλανδικό σύλλογο να τον αφήσει να φύγει.

Αναλυτικά όσα είπε σε συνέντευξη του στον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο είπε:

«Από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, οι agents μου ήρθαν στο Άμστερνταμ για να ενημερώσουν τον Άγιαξ για την επιθυμία μου να φύγω από τον σύλλογο για να αντιμετωπίσω νέες προκλήσεις και ότι κάποιοι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι θα επικοινωνούσαν και μαζί τους φτάνοντας σίγουρα μια μεγάλη προσφορά.

Τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, διέκοψα τις διακοπές μου και ήρθα προσωπικά να ενημερώσω τους διοικούντες του Άγιαξ, συμπεριλαμβανομένου του νέου προπονητή, για την επιθυμία μου να φύγω και ότι θα πρέπει να εξετάσουν αυτό το ενδεχόμενο.

Δεν τους ζητάω να με αφήσουν ελεύθερο. Ζητώ από τον Άγιαξ να με πουλήσει [για] την υψηλότερη προσφορά που έλαβε για έναν παίκτη που παίζει στην Eredivisie στην ιστορία. Έχω επιμείνει σε αυτό από τον Φεβρουάριο, ώστε ο σύλλογος να μπορέσει να επιδιορθώσει την ομάδα με ηρεμία και σωστό timing.

Ήμουν πολύ χαρούμενος στο Άμστερνταμ, κέρδισα τίτλους, έκανα φίλους και έχτισα μέρος της καριέρας μου, αλλά τώρα είμαι γεμάτος κίνητρα και έτοιμος να ακολουθήσω την ιστορία και τα όνειρά μου. Οι άνθρωποι πρέπει να με ακούσουν και να καταλάβουν ότι το κίνητρό μου με ωθεί προς την ευτυχία. Πρέπει να συνεχίσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο. Ο Άγιαξ θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024