Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Ουί-Τζο Χουάνγκ

Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Ουί-Τζο Χουάνγκ

Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 29χρονου Νοτιοκορεάτη επιθετικού.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα πλέον ο Ουί-Τζο Χουάνγκ, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του 29χρονου Νοτιοκορεάτη επιθετικού.

Ο διεθνής στράικερ ήρθε χθες στην Αθήνα, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε στους Ερυθρόλευκους, με τους πρωταθλητές να ανακοινώνουν και επίσημα την προσθήκη του Ασιάτη σέντερ φορ. Μια εξαιρετική μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, με τον Ουί-Τζο Χουάνγκ να τίθεται άμεσα στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν. Ο 29χρονος είναι έτοιμος να αγωνιστεί, καθώς συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία της Μπορντό και μάλιστα πριν έρθει στην Ελλάδα έπαιξε σε δύο παιχνίδια στη Ligue 2.

Ενας ποδοσφαιριστής που είναι η… επιτομή του «σύγχρονου» φορ, καθώς είναι γρήγορος, ταχυδυναμικός, με φοβερή τεχνική κατάρτιση και εξαιρετική ικανότητα και στο ένας εναντίον ενός.  Δεν είναι ο σέντερ φορ που «κολλάει» για 90 λεπτά στην περιοχή. Ούτε ο επιθετικός που απλώς θα περιμένει μέσα στο μικρό κουτί για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Βγαίνει συνεχώς εκτός περιοχής, ζητάει μπάλα, πιστεύει στα πόδια του και επιδιώκει συχνά το 1vs1. Ένα από τα «όπλα» του είναι και το πολύ καλό και δυνατό σουτ που έχει, καθώς έχει σκοράρει αρκετές φορές με τελείωμα εκτός περιοχής.

Μια προσθήκη που θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του, με τον Κάρλος Κορμπεράν να έχει πλέον μια ακόμα ποιοτική λύση για τη γραμμή κρούσης των πρωταθλητών.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ουί Τζο Χουάνγκ, με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο 29χρονος επιθετικός γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου 1992 και είναι διεθνής με την ομάδα της Νότιας Κορέας.

Το 2013 αγωνίστηκε στη Σόνγκναμ της Νότιας Κορέας, όπου έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και σε σύνολο 163 αγώνων σημείωσε 43 γκολ και μοίρασε 12 ασίστ.

Τον Ιούνιο του 2017 πήρε μεταγραφή στην Γκάπα Οσάκα της Ιαπωνίας και σε δύο χρόνια αγωνίστηκε 98 φορές, με 29 γκολ και επτά ασίστ. Στην Ευρώπη έπαιξε για πρώτη φορά με την Μπορντό, όπου πήρε μεταγραφή τον Ιούλιο του 2019 και σε 71 ματς έβαλε 31 γκολ και είχε επτά ασίστ.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024