Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκινάει η επισκευή του Κοργιαλένιου σχολικού κτιρίου Αργοστολίου

Ξεκινάει η επισκευή του Κοργιαλένιου σχολικού κτιρίου Αργοστολίου

Υπεγράφη από την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου, η σχετική Πράξη αποκατάστασης των ζημιών του Κοργιαλένιου σχολικού κτιρίου Αργοστολίου συνολικού προϋπολογισμού 2.261.200 ευρώ στο ΕΣΠΑ Ιονίων Νήσων.

Ξεκινούν οι διαδικασίες επισκευής και ενίσχυσης του Κοργιαλένιου σχολικού κτιρίου Αργοστολίου προκειμένου να στεγάσει το Ειδικό και Εσπερινό Γυμνάσιο – Λύκειο Αργοστολίου και το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ).

Την έναρξη των διαδικασιών επισκευής και ενίσχυσης της κτηριακής υποδομής του Κοργιαλένιου σχολικού συγκροτήματος Αργοστολίου προκειμένου να καταστεί λειτουργικό μετά την σεισμική καταπόνηση και των προβλημάτων του ώστε να στεγάσει το Ειδικό και Εσπερινό Γυμνάσιο – Λύκειο Αργοστολίου και το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) σηματοδοτεί η υπογραφή από την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου της 1ης Τροποποίησης της Πράξης “Αποκατάσταση βλαβών από σεισμούς, ενισχύσεις στο Κοργιαλένιο σχολικό κτίριο Αργοστολίου” με Κωδικό ΟΠΣ 5013931 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Ιόνια Νησιά 2014-2020” και στον Άξονα Προτεραιότητας “Ενίσχυση υποδομών εκπαίδευσης, υγείας και πρόνοιας”.

Το σχολικό συγκρότημα του Κοριαλένιου κτιρίου αποτελείται από τέσσερα κτίρια δύο και τριών ορόφων από οπλισμένο σκυρόδεμα. Σήμερα, λόγω της σεισμικής καταπόνησης και των προβλημάτων στη κτιριακή υποδομή το κτίριο δεν χρησιμοποιείται.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024