Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Viral η 26χρονη που το ένα στήθος της είναι διπλάσιο από το άλλο - «Δεν ενοχλεί τους συντρόφους μου»

Viral η 26χρονη που το ένα στήθος της είναι διπλάσιο από το άλλο – «Δεν ενοχλεί τους συντρόφους μου»

Γιατί αρνείται να κάνει εγχείρηση;

Η ανομοιομορφία στα μέλη του σώματος είναι φυσιολογική σύμφωνα με τους γιατρούς. Ωστόσο υπάρχουν περιπτώσεις που είναι τόσο εμφανής που καμιά φορά προκαλεί πολλά προβλήματα.

Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή της 26χρονης Imogen Grace, της οποίας το ένα στήθος είναι διπλάσιο από το άλλο. Μάλιστα, η διαφορά είναι τέτοια που αναγκάζεται να χρησιμοποιεί κάλτσες και άλλα αντικείμενα, ώστε να γεμίσει την μία πλευρά στο σουτιέν για να εξισορροπήσει την διαφορά μεγέθους.

Σύμφωνα με την βρετανική The Sun, η 26χρονη από την Βρετανία ανακάλυψε σε μικρή ηλικία ότι το στήθος της δεν μεγάλωνε φυσιολογικά, με τους γιατρούς να αναφέρουν πως πρόκειται για αποτέλεσμα ορμονικής ανισορροπίας.

@imogengrace00♬ good 4 u – 🍪

«Ήμουν μόλις 11 ετών όταν πέρασα στην εφηβεία και το στήθος μου αναπτύχθηκε αρκετά νωρίς… Το είπα στη μαμά μου που με πήγε στους γιατρούς και δεν έπαθαν καθόλου σοκ. Απλώς μου είπαν ότι θα αναπτυχθεί κανονικά, αλλά να επιστρέψω στα 18 μου αν υπάρχει μεγάλη διαφορά στο μέγεθος για να κάνω εγχείρηση» είπε χαρακτηριστικά.

«Υπήρχε κάτι που με ενοχλούσε και ένιωθα ότι δεν ήθελα χειρουργική επέμβαση. Δεν ένιωθα ότι με ενοχλούσε η διαφορά μεγέθους» σημείωσε η 26χρονη.

Τα «τρικ» για το κενό στο σουτιέν και η λύση στο TikTok

Η Imogen Grace έκτοτε μπορεί να μην είχε πρόβλημα με την εμφάνιση της, όπως υποστήριξε, παρόλα αυτά για καιρό χρησιμοποιούσε διάφορα «τρικ», ώστε να κρύβει την διαφορά στο σουτιέν.

Έτσι, στην μία πλευρά που ήταν μικρότερη έβαζε από κάλτσες και πανιά, μέχρι και φιλέτα κοτόπουλου, ώστε να φαίνεται ότι έχει συμμετρικό στήθος.

«Δεν ξέρω τι μέγεθος είναι το μικρότερο στήθος μου γιατί όταν μετράς για σουτιέν, σημασία έχει όλο το στήθος» ανέφερε και πρόσθεσε ότι «πλέον δεν είναι άβολο. Ίσως έπρεπε να μεγαλώσω για να το συνηθίσω, αλλά μου φαίνεται φυσιολογικό».

Σε κάθε περίπτωση η 26χρονη εξομολογείται ότι «δεν δέχεται παράπονα από τους συντρόφους της».

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024