Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φλόριντα: Σερβιτόρα έσωσε 11χρονο από βασανιστήρια με... ένα απλό σημείωμα

Φλόριντα: Σερβιτόρα έσωσε 11χρονο από βασανιστήρια με… ένα απλό σημείωμα

Τα βασανιστήρια περιλάμβαναν, μεταξύ άλλων, κρέμασμα ανάποδα από μια πόρτα την ημέρα των Χριστουγέννων και δέσιμο με χειροπέδες σε μια κούκλα

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ένας άνδρας από τη Φλόριντα, ο οποίος συνελήφθη επειδή κακοποιούσε φρικτά τον θετό του γιο. Ο ίδιος, ωστόσο, κατέληξε στη φυλακή χάρη σε μια… σερβιτόρα.

Ο Τίμοθι Λι Γουίλσον, 36 ετών, κρίθηκε ένοχος μεταξύ άλλων για κακοποίηση ανηλίκου και παραμέληση τον Ιούνιο, αφού η Φλαβιάν Καρβάλο, σερβιτόρα σε ένα εστιατόριο Mrs. Potato στο Ορλάντο, παρατήρησε ότι δεν είχε παραγγείλει στο αγόρι φαγητό την Πρωτοχρονιά – και ότι το παιδί ήταν γεμάτο γρατσουνιές.

Διαβάστε επίσης: Έφαγε ωμό στρείδι σε εστιατόριο και βρήκε τραγικό θάνατο

Το σημείωμα που τού έσωσε τη ζωή

Σύμφωνα με τη DailyMail, η Καρβάλο έγραψε γρήγορα ένα σημείωμα που έλεγε «Χρειάζεσαι βοήθεια;», και το έδειξε στο 11χρονο τότε θύμα, ενώ στεκόταν πίσω από τους γονείς του που δεν είχαν αντιληφθεί τίποτα.

Το αγόρι έγνεψε καταφατικά και η Καρβάλο κάλεσε την αστυνομία.

«Ανησυχώ πάρα πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω, μπορείς να μου δώσεις μια συμβουλή;» ρώτησε έναν διανομέα, σύμφωνα με το WFLA.

Κατόπιν έρευνας διαπιστώθηκε ότι το παιδί είχε υποστεί βασανιστήρια και παραμέληση από τον Γουίλσον και τη μητέρα του, Κριστίν Σουάν.

Τα βασανιστήρια περιλάμβαναν, μεταξύ άλλων, κρέμασμα ανάποδα από μια πόρτα την ημέρα των Χριστουγέννων και δέσιμο με χειροπέδες σε μια κούκλα.

Ο Γουίλσον καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη από δικαστήριο του Ορλάντο, ενώ για παραμέληση κατηγορείται και η μητέρα του αγοριού, αν και η υπόθεσή της εκκρεμεί ακόμη.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024