Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση δέχθηκε ο Γιάννης Καστούρας  - «Θα σε σκοτώσουμε»

Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση δέχθηκε ο Γιάννης Καστούρας – «Θα σε σκοτώσουμε»

Μόλις είδαν το αναπηρικό του αμαξίδιο του είπαν: «Κάλεσες την αστυνομία; Θα σε σκοτώσουμε, αλλά τι να σε σκοτώσουμε εσύ είσαι ήδη τελειωμένος».

Άγριες σκηνές σημειώθηκαν νωρίς το βράδυ της Τετάρτης για ακόμη μια φορά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, θύμα άγριας επίθεσης έπεσε ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου για θέματα αναπηρίας, Γιάννης Καστούρας μετά από παρατήρηση που έκανε σε δύο άτομα, τα οποία είχαν σταθμεύσει το όχημά τους σε θέση αναπήρων.

«Θα σε σκοτώσουμε»

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 9:30 το βράδυ όταν ο Γιάννης Καστούρας, έπεσε θύμα επίθεσης από δύο άνδρες επί της οδού Παύλου Μελά, απ’ όπου περνούμε με το αυτοκίνητο του και θέλησε να παρκάρει.

Τότε αντιλήφθηκε ότι η θέση στάθμευσης για άτομα με αναπηρία ήταν κατειλημμένη από έναν όχημα με γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας.

Όπως αναφέρει ο κ. Καστούρας μιλώντας στη ΤhessNews.gr  για λίγα λεπτά σταμάτησε και περίμενε, ενώ άρχισε να κορνάρει για να εμφανιστεί ο δράστης και να απομακρύνει το αυτοκίνητό του.

Λίγο αργότερα ενημέρωσε τους καταστηματάρχες διπλανού εστιατορίου και γρήγορα αντιλήφθηκε ότι ο κάτοχος του οχήματος, ο οποίος ήταν Ισπανός και μόνιμος κάτοικος Γερμανίας γευμάτιζε εκεί.

Ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

–. Καστούρας «Έτσι παρκάρετε εσείς στη Γερμανία»

– Ισπανός «Εδώ μου αρέσει και παρκάρω όπου θέλω».

Ο κ. Καστούρας του απάντησε ότι θα καλέσει την αστυνομία, με τον δράστη να του αρπάζει το τηλέφωνο, να το τοποθετεί στο καπό δύο αυτοκινήτων πιο πίσω και να φεύγει.

Στη συνέχεια ο κ. Καστούρας καταφέρνει να καλέσει την αστυνομία από το σύστημα που είχε στο αυτοκίνητο του, ωστόσο το θρίλερ για τον ίδιο δεν τελείωσε εκεί.

Και είπαν και κάτι χειρότερο μόλις είδαν το αναπηρικό του αμαξίδιο: «Κάλεσες την αστυνομία; Θα σε σκοτώσουμε, αλλά τι να σε σκοτώσουμε εσύ είσαι ήδη τελειωμένος».

Συνελήφθη ο Ισπανός

Για καλή του τύχη στην απέναντι πλευρά του δρόμου βρίσκονταν τρεις άνδρες οι οποίοι αντιλήφθηκαν το περιστατικό και έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Τότε, οι δράστες άρπαξαν το κινητό του ενός, ενώ ο ένας εκ των δύο έπεσε με φορά στο πόδι του δεύτερου πολίτη με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά και λίγο αργότερα να μεταφερθεί με διπλό κάταγμα στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Αστυνομικοί του Α.Τ Λευκού Πύργου κατάφεραν και συνέλαβαν τον Ισπανό στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ωστόσο ο δεύτερος δράστης τράπηκε σε φυγή και κατάφερε να διαφύγει.

Ο δράστης θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024