Με έντονη κεραυνική δραστηριότητα συνοδεύτηκε η κακοκαιρία την Πέμπτη στην Αττική.

Αρκετές ήταν οι περιοχές της Αττικής που επλήγησαν την Πέμπτη από την κακοκαιρία, με το meteo να καταγράφει εκατοντάδες κεραυνούς.

Συγκεκριμένα, οι κάμερες του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών κατέγραψαν την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων σε αρκετές περιοχές του λεκανοπεδίου, ενώ παράλληλα το σύστημα καταγραφής κεραυνών Ζευς υπολόγισε ότι σημειώθηκαν πάνω από 700 κεραυνοί στην Αττική.

Υψηλά επίπεδα βροχοπτώσεων

Παράλληλα, στα αξιοσημείωτα της κακοκαιρίας ήταν οι ισχυρές καταιγίδες με τις βροχοπτώσεις να φτάνουν σε υψηλά επίπεδα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το meteo το μεγαλύτερο ύψος βροχής στην Αττική ήταν ίσο με 41mm και καταγράφηκε στο μετεωρολογικό σταθμό του Χαϊδαρίου, ενώ το δεύτερο μεγαλύτερο ύψος βροχής καταγράφηκε στο μετεωρολογικό σταθμό που βρίσκεται στο δήμο Δάφνης – Υμηττού και ήταν ίσο με 30mm.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα ύψη βροχής καταγράφηκαν σε χρονικό διάστημα σχεδόν μιας ώρας.

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο

Αρκετά ήταν και τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας στην κυκλοφορία.

Συγκεκριμένα, λόγω συσσώρευσης υδάτων υπήρξε δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αθηνών στην περιοχή του Χαϊδαρίου, ενώ διεκόπη για μία ακόμα φορά η κυκλοφορία των οχημάτων στην Πειραιώς στο ύψος της οδού Χαμοστέρνας.

Τέλος, στα αξιοσημείωτα της κακοκαιρίας που προκάλεσε η «ψυχρή λίμνη» ήταν ότι από την ισχυρή βροχόπτωση πλημμύρισε το Κέντρο Υγείας Στυλίδας.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr