
Σοκ από τις νέες φωτογραφίες της Μαρίας Σράιβερ: Παραμορφωμένη η πρώην σύζυγος του Σβαρτσενέγκερ
Σε έξοδό της το Σαββατοκύριακο η πρώην πρώτη κυρία της Καλιφόρνια ήταν πραγματικά αγνώριστη
Σοκ έχει προκληθεί στο Χόλιγουντ με την εμφάνιση της Μαρίας Σράιβερ.
Η πρώην σύζυγος του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό φανερά παραμορφωμένη.
Σε έξοδό της το Σαββατοκύριακο η πρώην πρώτη κυρία της Καλιφόρνια ήταν πραγματικά αγνώριστη προκαλώντας αρνητικά σχόλια.
Η Μαρία Σράιβερ φωτογραφήθηκε στη Σάντα Μόνικα, με νέο look, ενώ φαινομενικά έμοιαζε αμακιγιάριστη.
Στις φωτογραφίες η 66χρονη πάει προς το αυτοκίνητό της αφού σταμάτησε στο εργοτάξιο όπου χτίζει το νέο της σπίτι.
Ενώ η Σράιβερ φαινόταν να είναι ευδιάθετη, το πρόσωπό της έδειχνε εντελώς διαφορετικό από ό,τι τα τελευταία χρόνια.
Δείτε τις φωτογραφίες
Maria Shriver looks unrecognizable while visiting new home in Santa Monica https://t.co/ya5kW690oC pic.twitter.com/d6pyn8OIm3
— New York Post (@nypost) August 24, 2022
Maria Shriver looks unrecognizable while visiting new home in Santa Monicahttps://t.co/QOxfLgqfqQ
— Lina (@linapeebles) August 24, 2022
Ο γάμος του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ με τη Μαρία Σράιβερ τερματίστηκε επισήμως τον περασμένο Δεκέμβριο: Δέκα χρόνια μετά τον χωρισμό τους, έπειτα από μια απιστία του σταρ του Χόλιγουντ, δικαστήριο του Λος Αντζελες επικύρωσε το διαζύγιο, μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ, που ειδικεύεται στις ειδήσεις για διασημότητες και μετέδωσε πρώτος την είδηση, η διαδικασία του διαζυγίου ήταν ιδιαιτέρως χρονοβόρα λόγω των περιουσιακών διαφορών και των πολλών οικονομικών πτυχών προς διαπραγμάτευση.
Η Μαρία Σράιβερ, δημοσιογράφος, ανιψιά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου τον Ιούλιο του 2011.
Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, ο «Terminator» είχε παραδεχτεί πως είχε σχέση με την οικονόμο του ζευγαριού, Μίλντρεντ Μπαένα, η οποία έφερε στον κόσμο ένα αγόρι το 1997.
- Επισήμως κυβέρνηση υποδίκων και για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η Νέα Δημοκρατία
- Ακρίβεια: Προς νέα άνοδο ο πληθωρισμός τροφίμων – Οι ακραίοι καύσωνες «πιέζουν» περισσότερο από τον πόλεμο
- Είναι η Μάσα και ο Αρκούδος πράκτορας του Πούτιν; – Σάλος στη Βρετανία για την «πλύση εγκεφάλου στα παιδιά»
- Πτήσεις: Η μεσαία θέση στα αεροπλάνα παύει να είναι ενοχλητική – Τι λανσάρουν αεροπορικές εταιρείες
- Σταύρος Φλώρος: Επέστρεψε στην Ελλάδα – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του
- «Συμφώνησαν ΑΕΚ και Μοντερέι για τον Πινέδα» (pic)



