Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Με το μυαλό στον… Μπερνάρντ και στον ΟΦΗ

Παναθηναϊκός: Με το μυαλό στον… Μπερνάρντ και στον ΟΦΗ

Ο Μπερνάρντ «τρέλανε» ολόκληρο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού, ωστόσο πλέον οι Πράσινοι στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με τον ΟΦΗ

«Ντελίριο» προκάλεσε χθες το μεσημέρι στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού η άφιξη του Μπερνάρντ στην Αθήνα και στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου τον υποδέχτηκαν δεκάδες οπαδοί του Τριφυλλιού.

Ο βραζιλιάνος άσος έμεινε εντυπωσιασμένος από την υποδοχή που του ετοίμασαν οι Πράσινοι και δήλωσε χαρούμενος και έτοιμος για τη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού ωστόσο στρέφουν την προσοχή τους ήδη στον ερχόμενο αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να συναντηθεί με τον Βραζιλιάνο και από κοντά, αφού έχουν ήδη επικοινωνήσει.

Ο 29χρονος θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της ομάδας και θα συναντηθεί με τους νέους του συμπαίκτες, καθώς αναμένεται να συμπεριληφθεί κανονικά και στην αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Οι Πράσινοι θέλουν να κάνουν το 2×2 και να φύγουν με το «τρίποντο» από μια δύσκολη έδρα, ώστε να στείλουν παράλληλα και μήνυμα ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά, ο Γιοβάνοβιτς δε θα έχει στη διάθεσή του τούς δύο βασικούς στόπερ, καθώς, πέρα από τον Σένγκεφελντ, ούτε ο Μάγκνουσον θα είναι έτοιμος και θα αναγκαστεί να μείνει στα «πιτς» για δέκα μέρες.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024