
Ουκρανία: Ρώσος τουρίστας πόζαρε με μαγιό και… αποκάλυψε τη θέση πυραύλων S-400 στην Κριμαία
Ο Ρώσος τουρίστας βρέθηκε σε παραλία στην Κριμαία, και λίγο πιο πίσω βρίσκονταν πύραυλοι S-400.
«Είμαστε ευγνώμονές» δηλώνει ο στρατός της Ουκρανίας για τους… ρώσους τουρίστες που κάνουν διακοπές στην Κριμαία.
Κι όμως διαβάζοντας τη δημοσίευση μπορεί κάποιος να νομίζει πως επρόκειτο για fake news, ωστόσο η Ουκρανία από αυτή τη φωτογραφία πήρε πληροφορίες για τοποθεσίες ρωσικών αντιεροπορικών πυραύλων στην Κριμαία.
Συγκεκριμένα, ο Ρώσος τουρίστας βρέθηκε σε παραλία στην Κριμαία, και λίγο πιο πίσω βρίσκονταν πύραυλοι S-400.
Χωρίς να το γνωρίζει δηλαδή βρήκε ευκαιρία να… ποζάρει περιχαρής μπροστά τους, κάνοντας το σήμα της νίκης.
Συνεχίστε την καλή δουλειά
Φαίνεται βέβαια πως δεν υπολόγισε καλά τον αντίκτυπο που θα είχε να αναρτήσει τη φωτογραφία, καθώς την αναδημοσίευσε ο λογαριασμός των Ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, ζητώντας του να… συνεχίσει την καλή δουλειά.
«Ίσως είμαστε πολύ σκληροί με τους Ρώσους τουρίστες… Μερικές φορές μπορούν να είναι πραγματικά χρήσιμοι. Όπως αυτός ο άνδρας που φωτογραφίζει τις ρωσικές θέσεις αεράμυνας κοντά στην Yevpatoria, στην κατεχόμενη Κριμαία. Σας ευχαριστούμε και συνεχίστε την καλή δουλειά», ανέφεραν οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.
- Μήνυση κατά του Grok του Μασκ κατέθεσε βουλεύτρια στη Βρετανία – Δημιούργησε AI γυμνές φωτογραφίες της
- Τα άγνωστα, πολύτιμα σχέδια του Τζον Λένον για το «She Said So»
- Πάρτι δισεκατομμυρίων στην Ουκρανία: Χιλιάδες εικονικές εταιρείες παίρνουν τα λεφτά κι εξαφανίζονται
- Ο Σπανούλης επέλεξε τον Άρη γιατί πάντα του άρεσε να αλλάζει τις ισορροπίες
- Τροχαίο στη Ναύπακτο: Η τρελή πορεία της Mercedes, η βουτιά της μητέρας και το «κουβάρι» των λαθών [βίντεο]
- Θρίλερ στη Γαλλία: Βρέθηκε σορός κοντά στο σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη της 11χρονης



