
Ουκρανία: Ρώσος τουρίστας πόζαρε με μαγιό και… αποκάλυψε τη θέση πυραύλων S-400 στην Κριμαία
Ο Ρώσος τουρίστας βρέθηκε σε παραλία στην Κριμαία, και λίγο πιο πίσω βρίσκονταν πύραυλοι S-400.
«Είμαστε ευγνώμονές» δηλώνει ο στρατός της Ουκρανίας για τους… ρώσους τουρίστες που κάνουν διακοπές στην Κριμαία.
Κι όμως διαβάζοντας τη δημοσίευση μπορεί κάποιος να νομίζει πως επρόκειτο για fake news, ωστόσο η Ουκρανία από αυτή τη φωτογραφία πήρε πληροφορίες για τοποθεσίες ρωσικών αντιεροπορικών πυραύλων στην Κριμαία.
Συγκεκριμένα, ο Ρώσος τουρίστας βρέθηκε σε παραλία στην Κριμαία, και λίγο πιο πίσω βρίσκονταν πύραυλοι S-400.
Χωρίς να το γνωρίζει δηλαδή βρήκε ευκαιρία να… ποζάρει περιχαρής μπροστά τους, κάνοντας το σήμα της νίκης.
Συνεχίστε την καλή δουλειά
Φαίνεται βέβαια πως δεν υπολόγισε καλά τον αντίκτυπο που θα είχε να αναρτήσει τη φωτογραφία, καθώς την αναδημοσίευσε ο λογαριασμός των Ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, ζητώντας του να… συνεχίσει την καλή δουλειά.
«Ίσως είμαστε πολύ σκληροί με τους Ρώσους τουρίστες… Μερικές φορές μπορούν να είναι πραγματικά χρήσιμοι. Όπως αυτός ο άνδρας που φωτογραφίζει τις ρωσικές θέσεις αεράμυνας κοντά στην Yevpatoria, στην κατεχόμενη Κριμαία. Σας ευχαριστούμε και συνεχίστε την καλή δουλειά», ανέφεραν οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.
- Ο Στάρμερ καλεί τον Μασκ να σταματήσει να παρεμβαίνει στην πολιτική του Ηνωμένου Βασιλείου
- Νίγηρας: 49 άνθρωποι πέθαναν από δίψα στην έρημο αφού έπαθε βλάβη το φορτηγό που τους μετέφερε
- Καναδάς: Ο πρωθυπουργός Κάρνεϊ σχεδιάζει μια συμμαχία χωρών που θα αντισταθούν στην προέλαση των μεγάλων της ΑΙ
- Ιράν: Δεν χρειάζεται συμφωνία για να πάρει το απεμπλουτισμένο ουράνιο, λέει ο Τραμπ
- Συνάντηση της Περιφέρειας Αττικής και μελών της Ιεράς Συνόδου
- Νέες κυρώσεις για την Κούβα, τον πρόεδρο Ντίαζ-Κανέλ και την οικογένεια Κάστρο

