
Κρήτη: Πλοίο από τον Πειραιά παρουσίασε μηχανική βλάβη – Ταλαιπωρία για τους επιβάτες
Ανοιχτά της Κρήτης βρίσκεται το πλοίο που λόγω μηχανικής βλάβης θα φτάσει στο Ηράκλειο με μεγάλη καθυστέρηση
Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του πλοίου Κρήτη ΙΙ που ξεκίνησε το πρωί από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το Ηράκλειο αλλά παρουσίασε μηχανική βλάβη με αποτέλεσμα να πλέει με εξαιρετικά μειωμένη ταχύτητα.
Τι λένε οι επιβάτες
Ειδικότερα, το πλοίο ξεκίνησε στις 10.30 πμ από τον Πειραιά και θα έπρεπε να φτάσει στην Κρήτη στις 17.45. Σύμφωνα με τα όσα λένε επιβάτες στο in η τελευταία ενημέρωση από την εταιρεία είναι ότι αναμένεται να φτάσουν στο Ηράκλειο στις 22.15, δηλαδή με 4,5 ώρες καθυστέρηση.
Από την εταιρεία έχει ανακοινωθεί στους επιβάτες ότι το μπαρ του πλοίου θα λειτουργήσει δωρεάν και ότι για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί θα δικαιούνται έκπτωση 50% έκπτωση σε άλλο δρομολόγιο.
- Πάτρα: Νέος θάνατος κρατούμενου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου – Στους 7 οι νεκροί μέσα σε λίγες εβδομάδες
- Καλαμάτα: «Καθαρές» οι τοξικολογικές των παιδιών – «Βοήθεια, μα γιατί» ήταν τα τελευταία λόγια της 39χρονης
- Έτσι η αβεβαιότητα επηρεάζει τη σχέση
- ΗΠΑ – Ιράν: Δοκιμάζεται η εκεχειρία, αντικρουόμενες δηλώσεις για τις διαπραγματεύσεις – Τι συμφώνησαν Ισραήλ και Λίβανος
- Οδηγός: Τα 10+4 «κλειδιά» για ανακαίνιση χωρίς εκπλήξεις
- Συνταγή: Καλοκαιρινό μπριάμ



