Κρήτη: Πλοίο από τον Πειραιά παρουσίασε μηχανική βλάβη – Ταλαιπωρία για τους επιβάτες
Ανοιχτά της Κρήτης βρίσκεται το πλοίο που λόγω μηχανικής βλάβης θα φτάσει στο Ηράκλειο με μεγάλη καθυστέρηση
Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του πλοίου Κρήτη ΙΙ που ξεκίνησε το πρωί από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το Ηράκλειο αλλά παρουσίασε μηχανική βλάβη με αποτέλεσμα να πλέει με εξαιρετικά μειωμένη ταχύτητα.
Τι λένε οι επιβάτες
Ειδικότερα, το πλοίο ξεκίνησε στις 10.30 πμ από τον Πειραιά και θα έπρεπε να φτάσει στην Κρήτη στις 17.45. Σύμφωνα με τα όσα λένε επιβάτες στο in η τελευταία ενημέρωση από την εταιρεία είναι ότι αναμένεται να φτάσουν στο Ηράκλειο στις 22.15, δηλαδή με 4,5 ώρες καθυστέρηση.
Από την εταιρεία έχει ανακοινωθεί στους επιβάτες ότι το μπαρ του πλοίου θα λειτουργήσει δωρεάν και ότι για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί θα δικαιούνται έκπτωση 50% έκπτωση σε άλλο δρομολόγιο.
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Ο Τραμπ ζητά από την CENTCOM να ανοίξουν οι «πύλες της κολάσεως» κατά του Ιράν
- Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της κενυατικής προεδρίας – Οι χάκερ ζητούσαν ως λύτρα 5 bitcoin
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442