Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κακοκαιρία: Στη Βουλιαγμένης η Ζέτα Δούκα - «Ποτάμια και χείμαρροι, είμαι πάνω από 1,5 ώρα στον δρόμο»

Κακοκαιρία: Στη Βουλιαγμένης η Ζέτα Δούκα – «Ποτάμια και χείμαρροι, είμαι πάνω από 1,5 ώρα στον δρόμο»

«Κοτρώνες και σταματημένα αυτοκίνητα» πρόσθεσε στη δημοσίευσή της - Δείτε τα βίντεο που ανάρτησε

Έντονα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί αυτή την ώρα στους δρόμους της Αθήνας από τα φαινόμενα κακοκαιρίας που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη τη χώρα και επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την Αττική.

Λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων, έχουν καταγραφεί πλημμύρες σε περιοχές του λεκανοπεδίου.

Η Ζέτα Δούκα είναι μία από τους οδηγούς ΙΧ που βρίσκονται στον δρόμο και ανέβασε βίντεο στο Instagram της, για να δείξει την κατάσταση που επικρατεί αυτή την ώρα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

«Βουλιαγμένης, ύψος Βούλας τώρα! Ποτάμια και χείμαρροι!! Κοτρώνες και σταματημένα αυτοκίνητα. Είμαι 1,5 ώρα στον δρόμο για απόσταση 30′. Πολύ επικίνδυνη κατάσταση! Για μια ακόμη φορά, ανύπαρκτη η πρόνοια…» έγραψε στο Instagram story της.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία κάνει λόγο για ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ριπαίους ανέμους προβλέπονται από τις πρώτες πρωινές ώρες στην ανατολική ηπειρωτική και νησιωτική χώρα (εκτός από τα Δωδεκάνησα) και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα πελάγη τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και οι μέγιστες τιμές της δεν θα ξεπεράσουν τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-4 Μποφόρ, με εξαίρεση τα νοτιότερα τμήματα, όπου θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 Μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 4-5 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα είναι πιθανό να είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 30-31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 29-30 βαθμούς.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024