Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κακοκαιρία: Πλημμύρισε το νεκροταφείο στην Πτολεμαΐδα, κεραυνός σκότωσε κοπάδι με πρόβατα

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε το νεκροταφείο στην Πτολεμαΐδα, κεραυνός σκότωσε κοπάδι με πρόβατα

Η κακοκαιρία «χτύπησε» σε Θεσσαλονίκη, Πτολεμαΐδα, Λαμία και Ηλεία

Ισχυρές μπόρες έπληξαν σήμερα πολλές μεγάλες πόλεις της χώρας, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις των μετεωρολόγων για την επικίνδυνη επέλαση της κακοκαιρίας.

Η κακοκαιρία και η σφοδρή νεροποντή δεν άφησαν αλώβητα και τα Κοιμητήρια Αγίας Τριάδος και Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας. Σύμφωνα με το e-ptolemeos.gr, τεράστιες ποσότητες νερού κάλυψαν τους τάφους, αλλά και όλους τους διαδρόμους του τεράστιου χώρου.

mnimata-plimires-1-768x1024 mnimata-plimires-7-768x1024

Κεραυνός που έπεσε αργά το μεσημέρι της Τρίτης σκότωσε το κοπάδι με πρόβατα κτηνοτρόφου στο Μέτσοβο. Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr, το κοπάδι βρισκόταν στη θέση «Βλάχα» όταν ξεκίνησε η καλοκαιρινή καταιγίδα. Ο κεραυνός που έπεσε σκότωσε περίπου πενήντα από τα πρόβατα. Το ευτύχημα είναι ότι δεν υπήρξε θανάσιμος τραυματισμός ανθρώπου.

Ποτάμια οι δρόμοι στη Λαμία

Μετά τη χθεσινή καταιγίδα, άνοιξαν και πάλι οι ουρανοί στη Λαμία με σφοδρές βροχοπτώσεις με δεκάδες κεραυνούς. Από τα πρώτα λεπτά οι δρόμοι πλημμύρισαν, ενώ σύμφωνα με το lamiareport.gr, φρεάτια «τινάχτηκαν» από την πίεση των υδάτων. Τα προβλήματα εντοπίζονται, όπως και το προηγούμενο 24ωρο στη Λεωφόρο Καλυβίων, μέχρι τη ΜΕΡΥΠ, Κύπρου και Χαλκομάτας, καθώς και στην οδό Πανουργιά στη συμβολή με την Σατωβριάνδου.

Ακόμη όμως και κεντρικοί οδοί όπως η Υψηλάντη και η οδός Καραϊσκάκη εξαιτίας της μεγάλης κλίσης, παρουσιάζουν πολλά νερά, ενώ κατεβάζουν και φερτά υλικά. Η διέλευση των οχημάτων στον Ξηριά στον Κένταυρο, για λόγους ασφαλείας έχει διακοπεί. Επιπλέον οι δυνατοί άνεμοι εξακολουθούν και προκαλούν ζημιές σε δέντρα με πολλά σπασμένα κλαδιά που είναι επικίνδυνα για την κυκλοφορία.

Χαλάζι στη Θεσσαλονίκη

Βροχοπτώσεις και χαλάζι έκανα την εμφάνισή τους σε περιοχές της Θεσσαλονίκης. Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο του thestival.gr, το μεσημέρι της Τρίτης έριξε ψιλό χαλάζι στην περιοχή γύρω από το νοσοκομείο “Παπανικολάου”, όπου σημειώθηκε και βροχόπτωση.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024