Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτησαν Ελλάδα Πετρούνιας και Ντρισμπιώτη

Πάτησαν Ελλάδα Πετρούνιας και Ντρισμπιώτη

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τα δύο «χρυσά» παιδιά της ελληνικής αποστολής, Λευτέρης Πετρούνιας και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Με τα χρυσά μετάλλια κρεμασμένα στο στήθος εμφανίστηκαν στην αίθουσα των αφίξεων του «Ελευθέριος Βενιζέλος», η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Λευτέρης Πετρούνιας, αρτιαφιχθέντες από το Μόναχο.

Η αθλήτρια του βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, είχε βέβαια δύο χρυσά μετάλλια, αυτά που κατέκτησε στα 35 και 20 χλμ., ενώ ο Λευτέρης Πετρούνιας επιδείκνυε με χαρά το 6ο ευρωπαϊκό χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους κρίκους χθες (21/8) το μεσημέρι.

Ήδη από χθες, Κυριακή (21/8) στην Αθήνα επέστρεψαν και άλλοι αθλητές του στίβου. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Κυριακής στην Αθήνα έφτασε ο έκτος στη σφυροβολία, Χρήστος Φραντζεσκάκης, η Δήμητρα Γναφάκη με ατομικό ρεκόρ και πολύ καλή παρουσία στα 400 μ. εμπ., καθώς και οι άλτες Δημήτρης Τσιάμης, Ανδρέας Πανταζής, Νίκος Ανδρικόπουλος και Αντώνης Μέρλος.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Γιατρουδάκης το μέλος της ΕΠΥΑ, Λούλα Λαρατζά, ήταν εκεί για να τους υποδεχθούν και να τους δώσουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκαναν στη διάρκεια των αγώνων. Αργά το βράδυ έφτασε στην Αθήνα ένα ακόμη γκρουπ αθλητών.

Η Σπυριδούλα Καρύδη- ένατη στον τελικό του τριπλούν – η πρωταθλήτρια του επί κοντώ Ελένη Πόλακ, τα κορίτσια της σκυτάλης 4Χ400 μ. Ανδριάνα Φέρρα, Δέσποινα Μουρτά, Κορίνα Πολίτη και Ευαγγελία Ζυγόρη και ο πρωταθλητής της σφυροβολίας, Μιχάλης Αναστασάκης επέστρεψαν στην Ελλάδα για να σχεδιάσουν τους επόμενους στόχους τους.

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024